הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כלב פיטבול ובעליו תקפו עובר אורח תמים בגן העיר ונשפט לשנתיים וחצי בכלא

היום 15/2/17 יושק אתר חדשות ארצי חדש: "BE106 חדשות ישראל"

גיל סימה
תמונת אילוסטרציה - צילום ויקיפדיה
תמונת אילוסטרציה - צילום ויקיפדיה
28 חודשי מאסר הוטלו הבוקר בבית המשפט בראשון לציון על בעליו של פיטבול, אשר במהלך חילופי מלים עם עובר אורח, נשך הכלב המסוכן את האיש, ואף הכה אותו באמצעות חפץ קהה. 

התקרית אירעה סמוך לשעת חצות, ברחבה מול בית הקפה 'אספרסו בר' שבגן העיר, כשעובר אורח היה בדרכו עם אחיו, והבחין בבעליו של הכלב, אשר היה ללא זמם על פיו. 

"מה אתה מסתכל", שאל הבעלים את עובר האורח התמים, אשר הניד את ראשו לשלילה, כשהוא מקבל מילות איום בנוסח של "אם תסתכל עוד פעם אחת, לא יהיה לך טוב". 

בשלב זה הכלב התנפל על עובר האורח, אשר עוד הספיק להשליך עליו כיסא, לפני שננשך ברגלו. אל המהומה הצטרף בעליו של הכלב, וקבוצה של צעירים, אשר היו איתו, כשהם משליכים לעברו בקבוקי בירה. 

מכתב האישום עולה כי החבורה, בראשותו של הנאשם הייתה שיכורה, ובעקבות המכות והנשיכה שקיבל, נגרמו לעובר האורח שפשופים וחבלות, שהצריכו את פינויו לבית החולים. 

בהסדר הטיעון שנחתם בין הצדדים הודה הנאשם בעבירות שיוחסו לו, ובהפעלת מאסר התנאי שהוטל עליו בתיק אחר, נגזרו עליו שנתיים וארבעה חודשי מאסר בפועל, וכן פיצויים שעליו לשלם לצעיר שננשך. 

 
 

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה