הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידות כיתה ה' בבית ספר שיבולים בראשון לציון מלוות מדי בוקר את תלמידות ותלמידי כיתה א' מהשער לכיתות

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר שיבולים
צילום מתוך דף הפייסבוק בית ספר שיבולים

בבית ספר שיבולים בראשון לציון פועל מתחילת השנה מערך תורנות, שבמסגרתו תלמידות כיתה ה' מקבלות מדי בוקר בשער את תלמידות ותלמידי כיתה א' ומלוות אותם עד לכיתות.

במסגרת הליווי, כל תלמידת כיתה ה' חוברת לילד או לילדה ומלווה אותם מהשער אל המקום המוכר ואל המורה הממתינה בכיתה. בבית הספר ציינו כי המהלך נועד לסייע לילדים הצעירים בתחילת הבוקר, על רקע ההתרגשות והחששות שעשויים להתלוות למעבר לכיתה א'.

לדברי בית הספר, הליווי האישי מעניק לתלמידים הצעירים תחושות של שייכות, ביטחון ומוגנות, ומאפשר להורים להיפרד מהם בשער. עוד נמסר כי תלמידות כיתה ה' מפגינות במסגרת התורנות אחריות, אמפתיה ורגישות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה