אמו של עבריין הסמים מראשון לציון: "תרחמו עליו, היום הוא ילד אחר כשלקחו אותו ממני"
הילד כבר בן 27
גיל סימה
07.03.17 16:12

הצעיר, תושב העיר כאמור, הנאשם בהחזקת מנות קוקאין נכבדות מתחת לתחתוניו, הגיע הבוקר לבית המשפט מלווה באמו, שבועות ספורים לפני שבית המשפט גוזר עליו את העונש.
על פי כתב האישום, הצעיר בן ה-27 נתפס סמוך לבית הוריו, כשעל גופו 11 מנות סם הקוקאין, ובחיפוש בחדרו שבבית נמצאו עוד כמות של 45 גרם מהסם. בנוסף, החזיק הנאשם במשקל דיגיטלי שקיות ניילון נוספות מהסוג ששימש אותו להחזקת הסם, וכן 8000 שקלים במזומן.
בדיון שנערך הבוקר דרשה הפרקליטות מבית המשפט להחמיר בעונש שיוטל על הצעיר, בעיקר לאור כמות הסם שנתפסה עליו, איכותו וההכנה שעשה לשם מכירת הסם.
האם, אשר ביקשה את רשות הדיבור הוסיפה כי דווקא הטיפול שמקבל בנה לאחרונה, משפר את התנהלותו. "אני לא רואה כבר ילד זרוק, זהו ילד שעומד על רגלים איתנות, ולא כמו שפעם היה מתנדנד בגלל הסמים", אמרה.
גזר הדין יינתן בעוד כחודש ימים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות ראשון לציון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בראשון לציון בוואטסאפ
חדשות ראשון לציון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.