עימות מקוון בין דורון אוזן לתושב: תלונות על רעש מעבודות להכנת מחנה צופים הובילו לעימות מעל גבי הרשת החברתית
מצורף צילום הפוסט והוויכוח בין דורון אוזן לתושב רז לוי
גיל סימה
13.04.17 10:35

חג הפסח ידוע גם כתקופה הפעילה ביותר עבור תנועות הנוער, כשאלו מתכוננים לבניית מחנה נוער פעיל. גם שבט צופי ראשון לציון 'שורק' התכונן היטב למחנה תנועת הנוער, כשהחניכים עובדים על בנייתו, ולא אחת גם גורמים לרעש לדיירים המתגוררים בסמוך.
אחד הדיירים, אשר העלה פוסט בנושא ב"פורום תושבי ראשון לציון" , עורר כך נראה את הנושא. "משעות הבוקר, ביום חג, שבט שורק בונה ודופק על אבנים וברזלים...כן, כן שבט שורק בגורדון 14. ערכים???", לשון הפוסט.
מי שהחליט להשיב לו בנושא הוא דורון אוזן, הממונה על תחום הצעירים ובני הנוער בעירייה, אשר כיוון את זעמו לעבר אותו דייר. "אתה לצערי פוגע בשבט ותיק , ערכי שחינך ומחנך אלפי בני נוער וילדים בראשון לציון כבר יותר משמונים שנה", השיב אוזן, אשר הפנה את הדייר לסגן ראש העירייה, רז קינסטליך, האחראי על החברה לביטחון.
לדבריו, ייתכן והמקור לרעש מגיע לא מחניכי הצופים, אלא מגורמים אחרים, אשר התמקמו להם באזור מחנה הצופים, והם אלו שייתכן ומרעישים לדיירי האזור.
כאמור, העימות בין השניים נמשך בתגובות, שהלכו והתלהטו, כשבסופו של דבר הופנה הדייר להגיש את תלונתו למוקד העירוני.
הפוסט של רז לוי אשר הצית את הויכוח עם דורון אוזן בפורום תושבי ראשון לציון


להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


- אורחעימות? ויכוח? התלהטות?! כל מה שאני רואה כאן זה אתר חדשות זול וחסר איכות שזורק ספויילרים שקריים לאוויר!14.04.17 09:57 תגובה
מגיב
לכתבה
מגיב
לתגובה:
בטל\י


טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות ראשון לציון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בראשון לציון בוואטסאפ
חדשות ראשון לציון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות