שרת המשפטים איילת שקד :
זו הפעם השניה שבה אני מעניקה את הפרס, שמהווה אות הוקרה לרשויות ולממונים אשר פעלו לקדם את השקיפות בצורה משמעותית בשנה האחרונה.
אני חושבת שכמו שתפקידה של העיתונות להיות כלב השמירה של הדמוקרטיה, הרי שקידום שקיפות בעבודתם של נבחרי ציבור מסייע לציבור להיות מפוכח יותר, ערני ואינטראקטיבי יותר, כך שגם הוא נעשה שומר סף חשוב לעבודת נבחרי הציבור בהם בחר.
במהלך השנתיים האחרונות, הרחבנו את רשימת הרשויות הציבוריות עליהן חל החוק ואני שמחה שהרשימה עומדת היום על קרוב ל-2000, ואנו נמשיך לפעול להרחבתה.
אני מברכת את אני מברכת את הזוכים, הכנסת, יחידת חופש המידע של המשטרה, ואת הממונות סא"ל לימור גרוס ויסבוך, ממונה בצה"ל, את עינת אדרי, ממונה ברשות מקרקעי ישראל ואת ריקי דהן, ממונה בעיריית ראשון לציון על הפעולות והיוזמות שנקטתן ועל התרומה שלכן לקידום השקיפות השלטונית.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.