הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מאבק הגאווה: עימות על מיקום מצעד הגאווה בראשון לציון

חבר המועצה החרדי, מאיר עקיבא מתהדר על שהצליח למנוע את קיומו של המצעד במרכזה של העיר, ולהעבירו לחוף הים, חבר המועצה עידן מזרחי, המשמש גם כיו"ר ועדת הלהט"ב בעיר, מתגאה על שהמצעד יתקיים סמוך לחוף. 

גיל סימה
 
 

חודש הגאווה בישראל, אשר נפתח השבוע, כשבשיאו יתקיים ב-23.6 המצעד המפורסם, בהשתתפותה של הזמרת דנה אינטרנשיונל ואמנים נוספים, עומד במרכזו של עימות על המיקום בו המשתתפים יצעדו בעיר. 

בעוד שחבר המועצה החרדי, מאיר עקיבא מתהדר על שהצליח למנוע את קיומו של המצעד ממרכזה של העיר, ולהעבירו לחוף הים, חבר המועצה עידן מזרחי, המשמש גם כיו"ר ועדת הלהט"ב בעיר, מתגאה על שהמצעד יתקיים סמוך לחוף. 

"המאבק שלי כנגד מצעד הגאווה, אשר היה צריך לעבור ברחבי העיר נשא פרי. כמובן שהצעתי לסדר לא התקבלה במועצת העיר, אך ראש העיר קיבל את ההתנגדות הנחרצת שהפגנתי, ולכן הם (הצועדים-ג.ס) יועברו לחוף הים, ושם בחוף מגודר ומסוגר הם יצעדו על חולות הים כאוות נפשם", ציין עקיבא. 


אמירה זו הלהיטה את השותפים בקיומו של המצעד, כשחבר המועצה מזרחי, המשמש גם כמחזיק תיק חוף הים הגיב בחשבון הפייסבוק: "השנאה וההתנהגות שלך כנציג ציבור בעיר שלי היא בושה. בכל העולם וגם בתא אירוע הגאווה הם בסמוך לחוף הים, המקום הכי טבעי, מהנה ופתוח". 

על ההגדרה שהעניק עקיבא בדבר המקום המסוגר והמבודד השיב מזרחי: "הוא לא יהיה סגור ומסוגר, בדיוק ההיפך הוא הנכון. כלל התושבים והמתרחצים בחוף יצטופפו לחגיגות יחד עם מיטב האמנים". 

 
 

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה