הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המחזמר המצליח ועטור השבחים בילי אליוט נוחת בראשל"צ!

המחזמר, שבגרסתו הישראלית מככב השחקן אבי קושניר, יגיע לשתי הופעות בהיכל התרבות ב-2.8 בשעה 17:00 ובשעה 22:00. עלות כרטיס: 199 ₪.

ליאת גולדשטיין
 
 

המחזמר המצליח שמעורר השראה וכובש מיליוני צופים ברחבי העולם כבר למעלה מעשור מגיע להיכל התרבות ראשון לציון.
 
במחזמר בהפקתו הישראלית, בבימויו של אלדר גרויסמן ובתרגום לעברית על ידי אלי ביז'אווי, מככבים אבי קושניר בתפקיד אביו של בילי, דפנה דקל כמורה לריקוד גברת וילקינסון, ודינה דורון בתפקיד הסבתא.
 
את דמותו של בילי אליוט משחקים לסירוגין שון זילברשטיין וארנון הרינג ולצידם בשיר ובריקוד קאסט רחב של שחקנים רקדנים וילדים המלווים את בילי ומשפחתו במהלך המחזה - חברי הכיתה, בנות החוג למחול, אנשי העיירה, כורים ועוד עשרות תפקידים.
 
מדובר בהפקת ענק ברמה בינלאומית שנאמדת בכ- 12 מיליון ₪, עם פס קול שנכתב ע"י לא אחר מאשר סר אלטון ג'ון וכוללת ביצועים חיים בליווי תזמורת לייב על הבמה!
 
בהיכל התרבות ראשל"צ יבוצעו שתי הופעות, ב 2.8.2017
בשעה 17:00 ובשעה 22:00
וכרטיסים ימכרו ב 199 ₪
 
לפרטים נוספים ולרכישת כרטיסים:
http://www.heichal-rishon.co.il/event.asp?event=3171
 
 
 

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה