דינה אזולאי רכזת הגיוס וההכנה לצה"ל בעיריית ראשון לציון קיבלה תעודת הצטיינות ממשרד החינוך
דינה אזולאי, אמונה על תחום קידום נושא ההכנה לצה"ל וההובלה ביוזמות בתחום זה.
גיל סימה
10.07.17 17:38



עם שיעור הגיוס בראשון לציון הוא הגבוה בארץ מבין 14 הערים הגדולות בישראל, המונות מאה אלף תושבים ומעלה, כאשר 86.6 אחוזים בשיעור לגיוס של גברים ו-80.4 אחוזים בשיעור הגיוס לנשים- יש מקום לסיפוק.
מי שאמונה על ההדרכה וההכנה לצה"ל היא דינה אזולאי מאגף הנוער והצעירים ולה מניות חשובות בהשגת הנתונים המרשימים האלו לצד הפעילות הענפה במינהל החינוך בעירייה ובבתי הספר ברחבי העיר.
גם מחוז מרכז במשרד החינוך חושב כך והחליט להעניק לה תעודת הצטיינות על קידום נושא ההכנה לצה"ל בקרב בני נוער בעיר.
"הובלת יוזמות בתחום לשם מתן מענה מותאם ואיכותי למגוון האוכלוסיות בעיר תוך מסירות ואהבה ושיפור ניכר לעין בכל התחום" כתב רפי דהן, מנהל חברה ונוער במחוז מרכז במשרד החינוך.
במרכז ההדרכה וההכנה מזמינים את המלש"בים (מיועדים לשירות ביטחון) להגיע, לשאול שאלות והכי חשוב לקבל תשובות. ניתן ליצור קשר בטלפון 03-7948659 או לשלוח מייל ל- merkaz.had1@gmail.com.
כמו כן, בין הפרויקטים הפועלים בעיר שנועדו לעודד גיוס לצה"ל, ניתן למנות את תוכנית ההכנה לצה"ל בבתי הספר, מיצג חילות בתל השומר, יום צה"ל, שבוע גדנ"ע, ערבי הורים, קבוצות "עוצמה" וההעצמה לבני הנוער הן במסגרת בתי הספר והן במרכזי הנוער וכמובן 25 מתחמי כושר המותאמים לנוער ולצעירים הפזורים ברחבי העיר.
יש לציין כי בנוסף לכל הפעילויות השוטפות פרוסים במוסדות החינוך בעיר עשרות חיילים המעניקים מענה מיידי למלש"בים במסגרות פורמאליות ובלתי- פורמאליות.
המשנה לראש העירייה ומחזיק תיק הצעירים והנוער, דורון אוזן, הוסיף: "כמחזיק תיק הצעירים והנוער, אני מצדיע לבני הנוער שלנו על ההישג המרשים. החינוך לתרומה למדינה מתחיל בבית אצל ההורים וממשיך אצלנו באגף הנוער והצעירים עם כל תכניות הכנה לצה"ל ב- 9 השנים האחרונות".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות ראשון לציון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בראשון לציון בוואטסאפ
חדשות ראשון לציון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.