עידן מזרחי בחנוכת עונת הרחצה בחוף הנכים בראשל"צ : "בכל סוכת מציל יש כיסא מיוחד איתו ניתן לרדת עד למים"
עידן מזרחי: "הרעיון הוא באמת לתת דגש לחוף הנכים שכן יש לו מה להציע מבחינת נגישות. אין ספק שלכל אחד יש את הזכות להגיע וליהנות ממה שיש לחופינו להציע ומחובתנו לדאוג לאפשר זכות זו.
ליאת גולדשטיין
10.07.17 18:11



היום (10.7) צויינה תחילתה של עונת הרחצה בחוף הנכים בראשון לציון באירוע "אבטיח על גלגלים" שמטרתו העלאת המודעות לנושא הנגישות גם בחוף הים.
האירוע התקיים בשיתוף פעולה בין עידן מזרחי, חבר המועצה ומחזיק תיק חוף הים ופרלמנט הנוער, אגף קהילה, אגף לשיקום נכויות וכנפיים של קרמבו אשר החליטו יחד על קיום "פתיחת קיץ של חוף הנכים".
עידן מזרחי:
"הרעיון הוא באמת לתת דגש לחוף הנכים שכן יש לו מה להציע מבחינת נגישות. אין ספק שלכל אחד יש את הזכות להגיע וליהנות ממה שיש לחופינו להציע ומחובתנו לדאוג לאפשר זכות זו.
אני שמח להוביל אירועים מסוג זה ובנוסף גאה בחופנו המציע נגישות עד לכניסה למים, שכן בכל סוכת מציל יש כיסא מיוחד איתו ניתן לרדת עד למים, בחוף שבילי נגישות ועוד פתרונות קיימים ושעתידים להיות בחוף.
הנושא חשוב לי מאוד ואני אמשיך לקדם בחוף כל פתרון בנושא שיבטיח הנאה ושוויון לכולם".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות ראשון לציון בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בראשון לציון בוואטסאפ
חדשות ראשון לציון בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.