הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

נהג שתקף באגרופים נהג אחר שעקף אותו ישלם לו פיצוי של 5000 ₪

האירוע התרחש ברחוב ההסתדרות בראשון

גיל סימה


העצבנות בכבישים ידועה ככזו אשר מובילה לא פעם לאלימות. מקרה שכזה, אשר אירע ברחוב ההסתדרות בראשון לציון מוכיח את המהירות, בה 'חוסר שביעות רצון' של נהג אחד מהשני, גוררת אחריה חילופי מהלומות, הכוללות הכנסת אצבע לעיניים ונשיכות. 

מגזר הדין שניתן בבית המשפט בעיר עולה כי האירוע התרחש בעת שכאמור הנאשם כעס על שנהג רכב טויוטה הנוסע לצדו, חתך אותו בפנייה לצד ימין. הנאשם חסם אותו באמצעות רכבו, ניגש אליו והחל לחבוט בו באגרופים. 

הנהג, אשר ניסה למנוע את המשך ההתלהמות עוד ניסה לאחוז בראשו של הנאשם, אולם זה הכניס את אחת מאצבעותיו לעינו, ואף לפיו. באין ברירה, נשך הנהג את הנאשם, ואף גרם לו לחבלה. 

כנגד הנאשם הוגש כתב אישום המייחס לו עבירה של תקיפה הגורמת חבלה של ממש, ובהסדר הטיעון שנחתם עם עורך דינו הוחלט שלא להרשיעו, ולהטיל עליו עונש של עבודות לתועלת הציבור ופיצוי בסך 5000 שקלים לנהג אותו תקף. 

"אני סבור שהרשעה עלולה להביא אף לפגיעה בדימוי העצמי של הנאשם, ובשים לב לעובדה שהוא מתכוון לעבוד בעבודות 'מסודרות' ורשמיות, ההרשעה עלולה לפגוע באופן משמעותי ביכולתו למצוא עבודה", פסק השופט. 




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה