הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

זעם בקרב תושבי מרום ראשון " שנים שהתרענו על מחסור במקומות חנייה בשכונה והתעלמו מאיתנו וכעת כשהחלו בעבודות שדרוג ותשתית אשר גזלו מקומות חנייה, לפתע הופיעו הפקחים והחלו לרשום דו"חות חנייה"

התושבים שוקלים לפנות במרוכז לבית המשפט בדרישה לביטול הדו"וחות

גיל סימה



תושבים המתגוררים בשכונת 'מרום ראשון' מלינים כי דווקא בשבועות האחרונים, עת החלו עבודות הפיתוח והתשתית בשכונה, אשר 'גזלו' מקומות חניה רבים, מזדרזים פקחי העירייה לרשום דוחות לבעלי רכבים המחנים את רכביהם במקומות לא מוסדרים, אשר עד עתה נמנעה הגשת הדוחות בגינם.

"במשך שש שנים, בהן השכונה כבר קיימת, ממתינים התושבים לפתרון מצוקת החניה, ובמקביל החניה בשעות הערב והלילה במקומות לא מוסדרים- התאפשרה ולא נאכפה", כותב תושב השכונה, אריאל טרון, אשר פרסם את הדברים ברשתות החברתיות.

כמו טרון, גם רבים מתושבי השכונה, המתקשים מידי ערב למצוא מקום חניה, מציינים את מדיניות האכיפה המוזרה לדבריהם, אשר העירייה החלה בה, דווקא כעת. "בשורה התחתונה נראה כאילו ומה שעומד לנגד עיני הרשות הוא האינטרס הכלכלי בלבד, בעוד שרווחת התושבים מחד וקיום הבטחות למתן פתרון מהם והלאה", מוסיף אותו תושב.

בינתיים, הדוחות ממשיכים להיות מוגשים, ובשכונה החליטו לפנות לעירייה על מנת לנסות ולבטלם. "במידה ולא יבוטלו נפעל במרוכז לפניה לבית משפט", אומרים התושבים.

לא התקבלה תגובת העירייה




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • כמו תמיד העירייה חיה על זה! דיירים גרים שם שעה וחצי מסתובבים לחפש חניה בלילה מתסכל שהמונה דופק ויש בייביסיטר ובנוסף בבוקר קמים לגנים ולעבודה ורואים דו״ח של 1000 שח עם מדבקה על השמשה ומתעכבים עם הילדים כדי לנסות ולקלף את המדבקה ששמו בשמשה של הנהג תתביישו!!!! פקחים ארורים ונותני החסות מאפיה בהתגלמותה! אין חניותתתתת!!!!!!
    10.11.17 15:49 תגובה
    • צודק.וזה בעוד מקומות ברחבי העיר.
      10.11.17 21:23 תגובה
    • כשבעל-הבית מחפש כותרות חיוביות על עצמו בעיתונים, זו התוצאה !! גם ברחוב קרן היסוד ,, "מושכים" את העבודה לעיתים הקבלן עובד רק יום אחד בשבוע !! ואנחנו סובלים ! מתי הבחירות ??
      10.11.17 16:16 תגובה
      • עדכון מן השבוע האחרון - בשבוע הבא עתידה להתקיים פגישה במשרדי התובע העירוני בניסיון להגיע להסכמות ולהבנות. 1. הסכמה על ביטול הדוחות שנתנו בחודש האחרון והמרתם לאזהרה. 2. השבת המצב לקדמותו לפיו החל משעות הערב 19:00 ועד לבוקר שלמחרת 7:00 תותר החניה במקומות לא מוסדרים, למעט מקרים של סיכון ממשי לעוברי האורח או הפרעה לתנועת הרכבי) וזאת עד להסדרת פתרון.מי שקיבל דוח תנועה בשכונת מרום ראשון במהלך החודש האחרון - מוזמן לפנות אלי (עו״ד אריאל טרון) עם פרטי הדוח ופרטי התקשרות לחזרה.
        10.11.17 17:58 תגובה