התפוח לא נופל רחוק מהעץ: בנה של חה"כ לשעבר אנסטסיה מיכאלי נבחר ליו"ר פרלמנט הנוער
יהונתן סמואלסון, תלמיד מחונן מכיתה יב' שבישיבה התיעונת 'בני עקיבא' הוא מי שיכהן בשנתיים הקרובות בראשותו של הפרלמנט העירוני בראשון לציון

סמואלסון משמש נציג בפרלמנט הנוער העירוני כשנתיים, בעברו היה פעיל בתנועה המחוזית "הקהל למען ציון" לנוער ציוני דתי. בין הפרויקטים אותם קידם בעיר ניתן למנות יריד תעסוקה הוגנת לנוער, פעילות הסברה לגילוי סמי אונס, גיוס תרומות לרכישת ילקוטים לנוער רווחה וייזום פעילות בילוי ופנאי לטובת הנוער.
בבחירות שהתקיימו השבוע, התמודד סמואלסון על התפקיד וגבר בפער קטן על המתמודדים האחרים במירוץ. מולו במירוץ התמודדה אופיר חזן, תלמידה מחוננת מכתה יב' במקיף יגאל אלון, בוגרת תוכנית מודל האו"ם, מדריכה בצופים ושנה רביעית בפרלמנט הנוער מתוכן שנה כמזכ"לית שלו.
מתמודד נוסף היה עידן מאראש, תלמיד כתה י' בגימנסיה הריאלית, ילד,CP שנה שלישית בפרלמנט הנוער, פעיל למען נגישות נכים, ממובילי מחאת הנכים בראשון לציון.
סמואלסון, המתגורר עם הוריו ושבעת אחיו ואחיותיו בשכונת נחלת יהודה בראשון לציון, אמר: "אני מודה על שקיבלתי הזדמנות לעזור לכלל הנוער בעיר ולהוסיף קומה לאיכות חייהם".
ראש העירייה, דב צור קיבל בשבוע שעבר ממנכ"ל יוניסף ישראל, רועי מלמד, את האות הבינלאומי היוקרתי 'עיר ידידותית לילדים' של ארגון יוניסף העולמי, המוענק לערים הפועלות למען שיתוף וזכויות ילדים ונוער בחיי העיר. ראשון לציון היא העיר הראשונה והיחידה בישראל שזכתה עד כה באות היוקרתי והיא מצטרפת ל- 1100 ערים בעולם, שזכו בתואר 'ידידותיות לילדים'.
לדברי צור: "היכולת והרצון של בני הנוער להירתם למען החברה בה הם חיים היא תעודת כבוד וסימן מבשר טובות לעתיד. דור הווטסאפ והאינסטגרם מוכיח שאכפתיות ומחויבות לקהילה חשובה לו לא פחות מאלה שקדמו לו. אני בטוח שיהונתן שאב הרבה מהשליחות הציבורית מהבית. אני רואה בו היועץ החדש שלי לענייני נוער ומתכוון להיעזר בו רבות״.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.