תושבת ראשון בת 27 בעטה באשכיו של חוקר המשטרה
בנוסף גם סטרה לו על פניו

הזוג מתגורר בדירה בראשון לציון, כשלפני יומיים פרץ ביניהם ריב, במסגרתו סטרה האישה בפניו של בעלה, הטיחה לרצפה מכשיר סלולרי, שברה חפצים בבית, וגם לקחה סכין וניסתה לחתוך את שרוול חולצתה.
הבעל, אשר הופתע מתגובת האישה, מיהר להזמין משטרה למקום, וכשאלו הגיעו נמשכה המהומה, הפעם היא הופנתה כלפי השוטרים, אשר ביקשו להרגיע את הנאשמת, אולם זו שברה מסך מחשב שהיה מונח על ידה.
לאחר שבקושי רב הצליחו השוטרים לעכבה לחדר החקירות בתחנת המשטרה, ניגש אליה החוקר הראשי, אולם הנאשמת בעטה באזור אשכיו וסטרה לו בפנים. בהמשך היא גם ניסתה לבעוט בעוד שתי שוטרות שבאו לעזרת החוקר המשטרתי, והשליכה לעברן קומקום חשמלי.
האישה נאשמת בעבירות של תקיפת שוטרים והיזק לרכוש.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחאשת חייל28.11.17 08:03 תגובה
- אורחכל הכבוד !!28.11.17 08:05 תגובה
- אורחבני זונות איך אתם אוהבים לסבך מישפחות ואנשיים28.11.17 10:23 תגובה
- אורחאני רוצה להכנס לזוגיות עם האשה הזאת04.01.25 22:14 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: