הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

יריד דירות ענק של 25 פרויקטים מרחובות ראשון והאזור ייערך ביום שישי – מוצאי שבת הבא 22-23/12

היריד האזורי ייערך במרכז האירועים גן ורדים בצומת ראשון לציון – נס ציונה וכולל מבצעים והנחות ביריד הדירות של השפלה

אבי בר
תמונות מירידים קודמים של "בית בישראל"
תמונות מירידים קודמים של "בית בישראל"


כ-25 פרוייקטים מאזור השפלה יוצגו ביריד הדירות הגדול

שיתקיים בסופהשבוע הבא (22-23/12) במרכז האירועים גן ורדים

מיטב חברות הבנייה הבונות באזור השפלה, יציגו מבחר פרוייקטים מראשון לציון, רחובות, באר יעקב, נס ציונה ביריד הדירות השנתי שעורכת חברת "בית בישראל" בסוף השבוע הבא במרכז האירועים גן ורדים בראשון לציון. עכשיו שמלאי הדירות באזור הולך ונגמר ורגע לפני שהמחירים שוב עולים. בואו ליריד הדירות של השפלה

כיום, הולך ומצטמצם מלאי הדירות הנבנות באזור השפלה, וזוהי הזדמנות חד פעמית להתרשם ממבחר פרוייקטים של החברות המובילות ביומיים מרוכזים ולקבל החלטה נבונה על רכישת דירה.

כבר הוכח אין ספור פעמים בעבר, כי ההמתנה איננה משתלמת בשוק הנדל"ן הישראלי. באזור השפלה, בניגוד לשאר אזורי הארץ אין כמעט מחיר למשתכן (למעט ראשל"צ ששם כבר הפרוייקט שווק) ועל כן הביקוש לדירות באזור לא מתמתן.

חברות כמו: רוטשטיין, אזורים, אביסרור, פרשקובסקי, נוה, קרדן, מכלוף בכור, דוניץ, צפחה, קבוצת יצחקי בנק הפועלים ובנק מזרחי טפחות, ועוד חברות נוספות, ישתתפו ביריד השפלה ויציגו למעלה מ -25 פרוייקטים בערי השפלה.

חברת "בית בישראל" בהנהלת עו"ד עמנואל ותארי וסרג' חדד, עורכת ומפיקה ירידי דירות בארץ ובעולם כבר כ-25 שנה, ירידים מקצועים ואיכותיים עם מיטב החברות .

עו"ד עמנואל ותארי מסר כי:

"אחרי שנה של חוסר ודאות בשוק הנדל"ן, קיימת התעניינות גדולה בקרב רוכשים אשר לא רוצים להמתין שוב עם רכישת הדירה, מחשש שהמחירים יעלו שוב. הבאנו כ-20 חברות בנייה מובילות עם כ-25 פרוייקטים וזוהי הזדמנות שאסור לפספס. אני מזמין את כל קהל הרוכשים: זוגות צעירים, משפרי דיור ומשקיעים להגיע ליריד ולנצל הזדמנויות בלתי חוזרות".

יריד הדירות הגדול של השפלה: שישי ומוצ"ש 22-23 בדצמבר 2017

שישי: 14:00 - 9:30

מוצ"ש: 18:30-22:00

מרכז האירועים גן ורדים מול תחנת רכבת ראשון לציון וקניון עזריאלי החדש

למעוניינים ניתן להרשם בפייסבוק "בית בישראל".


ובלינק הבא:

https://lp.vp4.me/g5nm




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה