הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

איזה אסון!!! תושב ראשון גילה שלבתו בת 15 יש חבר ובתגובה בעט בה ותלש את שערותיה ואיים עליה בסכין

האב נאשם בתקיפת קטין

גיל סימה


כתב האישום שהוגש על ידי פרקליטות מחוז מרכז לבית המשפט בראשון לציון מגולל את שהתרחש בדירה, בה התגורר האב עם שני ילדיו, בני 14 ו-15. מכתב האישום עולה כי האב נהג להכות את ילדיו במספר רב של הזדמנויות, ולגרום להם לסימנים כחולים בכל חלקי גופם. 

אחד האירועים המתוארים בכתב האישום התרחש בחופשת הקיץ בדירה בראשון לציון, כשבין האב לבתו בת ה-15 התפתח ויכוח, על רקע העובדה שהאב גילה שלבתו יש חבר והיא התנשקה עמו. האב לא היה מוכן לקשר הרומנטי של בתו, ובתגובה הוא לקח סכין ואיים עליה שיחתוך לה את הלשון וירצח אותה. 

בעוד הבת מנסה להשתחרר מאחיזתו של אביה, המשיך האחרון לתת לה סטירות, לבעוט בה, בעודה שוכבת על הרצפה, ולתלוש את שיערותיה. 

התנהגותו האלימה והברוטלית של האב התגלתה עוד קודם לכן, כשבערב יום העצמאות, גילה שוב האב שלבתו יש חבר, ולאחר שבדק את הטלפון הנייד שלה, והבחין בהודעת התנצלות שקיבלה לנייד שלה מבנים אשר ניסו לנשק אותה קודם לכן, הוא אחז בטלפון הנייד וניפץ אותו. בנוסף גם נתן לבתו אגרוף בחזה. 

מקרי התקיפה וההתעללות עברו לטיפולה של היחידה לחקירות ילדים וחקירות מיוחדות במשטרת מחוז מרכז, וכתב אישום התגבש כנגד האב, המייחס לו עבירות של תקיפת קטין, איומים והיזק בזדון. 




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • ראשון ירדה מהפסים...!
    14.12.17 09:00 תגובה
  • העולם הזה דפוק ...... צריך גזר דין מוות במדינה שלנו ככה אנשים יחשבו פעמיים לפני שיחשבו שהכל מותר.
    14.12.17 09:02 תגובה
  • בטוח דתיייים בטוח רק הם מסוגלים לזה
    14.12.17 10:04 תגובה
    • לדתיים אסור להרביץ עפ"י דין תורה לחילונים אין חוקים וערכים שאוסרים זאת, החוק הוא מקומי וברגע שחילוני יעבור מדינה החוק לא יחול עליו בניגוד לתורה אדם מאמין כן יחשוש לעבור עליה
      14.12.17 11:35 תגובה
    • חוצפן לך למד מעט מוסר ותורה ושלא תעיז להגיד דתי. דתי זה שומר מצוות ואת התורה שמצווה עלינו ושמרתם לנפשותכם ועוד עיקרים גדולים קצת כבוד לתורה מעבר לחלאות שמכים ילדים באכזריות.
      14.12.17 19:44 תגובה