"עשית לי את היום": כך הגיב אפרים סידון על זכייתו בפרס ראש העירייה על שם מאיר אריאל. הפרס יוענק לו ב8.2 במסגרת כנס הלשון העברית ה11 .
את הבשורה על הזכייה קיבל סידון ממוטי ע'גמי סגן ראש העיר. מצ"ב סרטון השיחה

במסגרת כנס הלשון העברית שיתקיים בחודש פברואר הקרוב, יתקיים טקס הענקת פרס ראש העירייה ליצירתיות בלשון העברית על שם מאיר אריאל. את הפרס השנה הוחלט לתת לסופר והסטיריקן אפרים סידון. צוות השופטים כלל את ד"ר רוביק רוזנטל (יו"ר), חוה פנחס כהן, פרופ' תמר סוברן, אמיליו גלעד שנקר ואלי פולק, בחר לתת את הפרס לסידון בבחירה בפה אחד.
את הבשורה על הזכייה בפרס קיבל סידון בטלפון מסגן ראש העיר, מוטי עג'מי שבירך אותו על זכייה. ואמר : "בחירה מכובדת לאיש ראוי "
סידון בתגובה אמר " עשית לי את היום"
סידון הוא יוצר פורה, מוכר ואהוב במיוחד בתחום הכתיבה הסטירית, ספרות הילדים, התיאטרון והכתיבה הפובליציסטית.
סרטון בשורת הפרס:
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחבהחלט ראוי לפרס... יוצר יקר שתרם איכויות רבות...!18.01.18 18:56 תגובה
-
אורחהיכן ובאיזה תאריך יתקיים הטקס?18.01.18 18:57 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: