יוזמה עם בשר: קורס לקצבים בנושא טיפול בבשר, דגים ועוף
מדובר בקורס אשר עתיד להוות דרישת סף מבחינת משרד הבריאות בבואו לשקול מתן רישיון לניהול אטליז. בשלב הבא בתוכנית, ישנה כוונה לדרג את האטליזים בעיר על פי דירוג כוכבים

עיריית ראשון לציון שומרת על בריאות הציבור ובמקביל לקיום אכיפה ולביקורות למסעדות וקצביות, מציעה לקצבי העיר להשתתף בקורס ללא כל עלות בנושא טיפול בבשר, דגים ועוף בצורה היגיינית ומיטבית.
במסגרת התוכנית לקידום מערך השירות ואיכות המזון לתושבים שמוביל משה לבהר, חבר מועצת העיר ומחזיק תיק רישוי עסקים, הוא יזם יחד עם אגף רישוי עסקים, הווטרינר הראשי בעיר, ד"ר יהונתן אבן צור ומשרד הבריאות, קורס בן חמישה ימים לקצבים בעיר.
מטרת הקורס, אשר מוצע לקצבים ללא עלות, לחדד ולחדש את אופן הטיפול בבשר, דגים ועוף בצורה ההיגיינית והמיטבית. מדובר בקורס אשר עתיד להוות דרישת סף מבחינת משרד הבריאות בבואו לשקול מתן רישיון לניהול אטליז.
משה לבהר, חבר מועצת העיר ומחזיק תיק רישוי עסקים ציין כי "מטרתנו לשאוף למצוינות ולהעניק שירות מיטבי לאזרח ובשל כך אנו מובילים תוכנית, אשר מקדימה בשנתיים את הרשויות האחרות בישראל. יוזמתנו נתקבלה בידיים פתוחות ואוזן קשבת במשרד הבריאות ואני שמח כי כל הגורמים הרלוונטיים חברו ליוזמה כשלנגד עיניהם נמצאת טובת הציבור".
בסיום הקורס, יבחנו הקצבים על כל החומר הנלמד ויקבלו תעודה הסמכה ממשרד הבריאות אשר תאפשר להם להמשיך ולעבוד באופן ההגייני והנכון. בשלב הבא בתוכנית, ישנה כוונה לדרג את האטליזים בעיר על פי דירוג כוכבים (כוכבי איכות המזון והיגיינה). הדירוג יהיה בין כוכב אחד לחמישה כוכבים. בשלב מאוחר ידורגו בתי האוכל, החל מאולמות אירועים דרך מסעדות ובתי קפה.
היוזמה החדשה באה כהמשך לפעילות המבוצעת בשנים האחרונות במשרד הבריאות, במטרה להסדיר ולאחד את כלל דרישות החוק בנושא האטליזים והדרישות השונותמכל אטליז על פי סוג הפעילות המבוצעת בו וזאת על פי הנחיות חוזר ראש שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות.
מנהל השירות הווטרינרי, ד"ר יהונתן אבן צור, הוסיף ש"הבחירה בתחום זה אינה מקרית והיא באה כהמשך לפעילות המבוצעת בשנים האחרונות במטרה להסדיר ולאחד את כלל דרישות החוק בנושא האטליזים והדרישות השונות מכל אטליז על פי סוג הפעילות המבוצעת בו וזאת על פי הנחיות חוזר ראש שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחלדעתי שום דבר אינו יעזור בשר זו עדיין גוויה ועל כן צריך להיזהר מחיידקים. תווכחו בעתיד.28.01.18 09:24 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: