הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בחרו להצטלם ביום כלולותיהם- במוזיאון אגם

גיל סימה

הפתעה משמחת ואופטימית במיוחד הופיעה בשעות הצהריים היום, ערב הוולנטיינס, כשאל מרגלותיו של מוזיאון יעקב אגם בראשון לציון הגיע הזוג איילת ושירן צור, שעות ספורות לפני שהם נשבעים בברית האהבה, ובחרו להצטלם במקום זה. 


בעיצומן של ההכנות לקראת פתיחת המוזיאון נתקל לפתע רון שמחון, המהנדס שמלווה את אגם כבר 20 שנה, בזוג הצעיר מצטלמים על רקע יצירותיו הצבעוניות ביום חתונתם. רון הזמין את הזוג לקבל ברכה אישית מאגם שהתרגש מאוד והתחיל להסביר להם על אחת העבודות שלו שמסמלת בעל ואשה ואיך הם משלימים האחד את השני - השניים הוקסמו. 

הזוג יצא נרגש ומלא התפעלות מאגם ומההסבר שהתאים בדיוק לסיטואציה של היום המאושר בחייהם, ממש לפני החתונה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה