לימוד מפרה: תלמידי כיתה יא' ממקיף י' הגיעו לביקור בחטיבת היולדות באסף הרופא

בין הבגרויות, המבחנים והפעילויות הרבות, הצליחו התלמידים למצוא זמן ולהגיע לביקור לימודי בחטיבת היולדות וביחידת ה- IVF.
את היום התחילו בחדרי לידה עם מנהל חדרי הלידה, ד"ר משה בצר, שהסביר על תפקיד הרופא בחדר הלידה, על לידה תקינה ובעיות שעלולות להתעורר במהלך הלידה ועל הגישה בחדרי הלידה. האחות האחראית על חדרי הלידה הגב' קארין לי עובדיה, סיפרה על תפיסתה וגישתה בנושא יילוד והרחיבה על לידה רגילה ותנוחות לידה, ועל תפיסתה כמיילדת.
לאחר מכן הוזמנו התלמידים ליחידת IVF (הפריות מבחנה) וקיבלו הסבר מאת ד"ר אורנה ברן, באילו מקרים ניתן לסייע לזוג להרות, מהם שיטות הטיפול ואחוזי ההצלחה ומחקרים חדשים בתחום.
ולבסוף, התלמידים הגיעו לביקור במעבדה שם צפו בקילוף ביצית מהמעטפת, כיצד מקפיאים ביציות, תנועתיות של תאי זרע ועוד.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.