המורים מראשון לציון נעה חייט מיפה נוף ואבי הייזלר מאחרון הבילויים מועמדים לתואר "המורה של המדינה"
50 מורים ומורות מרחבי הארץ מתמודדים על התואר ומהם ייבחרו 6 מורים/ות

המורים נעה חייט מיפה נוף ואבי הייזלר מאחרון הבילויים מועמדים לתואר "המורה של המדינה" ביוזמה משותפת של מפעל הפיס, הסתדרות המורים, "ידיעות אחרונות" ו-ynet .
נעה חייט ואבי הייזלר עלו לשלב של 50 מורות ומורים אשר נבחרו מתוך אלפי המלצות על מורים. מתוכם ייבחרו 15 מועמדים אשר יגיעו לראיון בפני ועדה ציבורית ומהם ייבחרו 6 מורים שיוכתרו ב – 10/6 במעמד נשיא המדינה בתואר "המורים של המדינה" . 15 המורים יזכו בתעודת הוקרה ובמחשב נייד אישי מתנת בנק מסד.
6 "המורים של המדינה" יזכו בהשתלמות יוקרתית בארה"ב מתנת תלמ"א (תוכנית לאומית למצוינות באנגלית), הממומנת על ידי קרן משפחת שטיינהרדט בישראל וקרן שוסטרמן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחכל הכבוד! נועהמורהשל05.05.18 19:34 תגובה
- אורחיישר כח אבי הייזלר06.05.18 15:16 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: