האיש הועסק גם כמנהל התפעול בקניון, שממוקם ברחובה הראשי של ראשון לציון. במסגרת תפקידו, כך על פי כתב האישום שהוגש נגדו לבית המשפט, הוא החזיק באופן בלעדי מפתחות וכרטיס של מכונות התשלום לחניון בן שלוש הקומות, פרק כסף מתוכן והפקיד אותו בחשבון הבנק של בעלי הקניון.
בדיקה של מצב חשבון הבנק העלתה סימני שאלה בדבר פדיון החניון, כשהתברר כי במהלך ארבעה חודשים בשנה שעברה, פרק הנאשם כסף מזומן, וגנב אותו. בסך הכולל מדובר היה ב-7000 שקלים שנלקחו לכיסו האישי של קצין הביטחון הראשי של הקניון.
האיש זומן לשימוע ונתפתחה נגדו חקירה פלילית, שהובילה כאמור להגשת כתב אישום כנגדו בעבירה של גניבה בידי עובד.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה