תושב ראשון לציון נסחף בכינרת ואותר בלילה במרחק 2 ק"מ מהחוף
התושב אותר וחולץ על ידי השיטור הימי בכנרת

שוטרי שיטור ימי בכנרת חילצו דיג, שהיה בסכנת חיים לאחר שנסחף על גבי סירת גומי מתנפחת למרחק של 2,000 מטרים מקו החוף מבלי יכולת לחזור.
רגע איתור התושב במי הכנרת
צילום משטרת ישראל
אתמול בשעות הלילה התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל מחבריו של הדייג שהמתינו לו בחוף השיקמים בכנרת, כי חברם נעלם בכנרת לזמן רב והם דואגים לו .
שוטרי שיטור ימי כנרת הוזנקו למקום והחלו לבצע סריקות לאיתורו תוך שימוש באמצעים טכנולוגים לבסוף לאחר כ-20 דקות אותר במכ"מ הספינה המשטרתית במרחק של כ-2 ק"מ מקו החוף.
הדייג בשנות ה-30 לחייו תושב ראשון לציון, אותר כשאין ברשותו מצופים ואמצעי הצלה, כשהוא באפיסת כוחות לאחר שניסה לחתור לחוף ללא הצלחה.
שוטרי השיטור הימי העבירו את הדייג בריא ושלם לחוף מבטחים.
"ההמלצות וההנחיות שאנחנו מעבירים לציבור ניתנות מניסיון מצטבר ומאירועים שלצערנו הסתיימו באובדן חיי אדם. משמעת ואחריות אישית מצילות חיים" כך נמסר מהמשטרה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחלמה נדמה לי שהאיש עישן קצת ו/או שתה קצת, בוודאי מאד הקפיד לשמור על כללי הבטיחות... במקרה כזה עליו לכסות את עלות חילוצו. זה המינימום המתבקש!07.07.18 21:52 תגובה
-
אורחאין מודעות08.07.18 08:59 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: