הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כאילו אין מחר- מופע הוקרה לזכרו של אמיר פיי גוטמן ז"ל יתקיים במהלך "פסטיבל ראשון לציון" ביום שני 24.9 בהיכל התרבות

הפסטיבל מתקיים כמידי שנה בחול המועד סוכות ועורך מופעים מיוחדים המצדיעים לאמני ישראל. השנה החליטו לערוך את המופע לזכרו של אמיר פיי גוטמן, בו ישירו את שיריו ויספרו על חייו.

חנה קקיאשוילי

בחול המועד סוכות כמידי שנה מתקיים פסטיבל ראשון לציון המארח בעשרות מופעים את מיטב אמני ישראל. השנה החליטו בפסטיבל לערוך ערב הוקרה לזכרו של הזמר אמיר פיי גוטמן ז"ל שטבע למוות לפני כשנה. באירוע יבצעו האמנים וחבריו של אמיר ז"ל את שיריו ויספרו על חייו והתחומים בהם פעל.


המופע יתקיים בהשתתפות : קרן פלס, מוקי, עילי בוטנר וילדי החוץ, אליעד נחום, רוני דלומי, נועה קירל ,מאיה בוסקילה, אליאנה תדהר, מיכל אמדורסקי ועוד.


המופע יתקיים ביום שני 24.9 בשעה 21:00 בהיכל התרבות

עלות: 175 ₪

לפרטים נוספים: *9080




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה