הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ביום ראשון 12.8 תקיים ליאל אבן זהר כנס תושבים בבית העם בנושא הגשת התנגדויות לתוואי הרכבת הקלה שעתיד לעבור ברחוב רוטשילד בראשון לציון.

על פי התוכניות עתידה הרכבת הקלה לעבור לאורך רחוב רוטשילד שלטענת ליאל בן זהר יפגע בפעילות העסקית של בעלי העסקים ברחוב.

חנה קקיאשוילי

ביום ראשון הקרוב המתמודדת לראשות העיר, ליאל אבן זהר, תקיים מפגש תושבים בנושא תוואי הרכבת הקלה שאמור לעבור ברחוב רוטשילד בראשון לציון.


על פי התוכניות הקו החום של הרכבת הקלה יתחיל במערב העיר ראשון לציון במתחם העסקים החדש "מתחם האלף" ומשם יעבור דרך שדרות רחבעם זאבי, רחוב לוי אשכול, שדרות יצחק רבין, רחוב רוטשילד, רחוב הרצל, רחוב הכרמל, שדרות ירושלים ועד לשכונת נרקיסים.

הכנס יעסוק בנושא ההתנגדות להקמת קו הרכבת העילי ברחוב רוטשילד שלטענתה יפגע בבעלי העסקים הנמצאים לרחוב, ותינתן האפשרות לתושבים להגשת התנגדות בנושא. תושבים המעוניינים להגיש התנגדויות נדרשים להגיע עם ת.ז.

הכנס מתקיים במקביל מפגשי התושבים שמקיימת העירייה בחודש אוגוסט בו על תוואי הקו החום של הרכבת שיעבור בעיר.

הכנס יתקיים ביום ראשון 12.8 בשעה 19:30 בבית העם רחוב זד"ל 3




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • מה אכפת לך לעזאזל זה לא יפגע באף אחד להפך זה יעזור לאנשים להגיע לבלות באותן פאבים ומקומות בילוי לא נבחרה לראש עיר נקווה שגם לא תיבחר וכבר מנסה להשתלט על העיר תעזבי אותנו בשקט
    11.08.18 21:21 תגובה
    • או שאתה שתיין...או אחד מאלה שיושבים שם עד 3 בלילה ומפריע לנו לישון ולהתנהל ביום יום או שאתה אחד מבעלי הפאבים והמסעדות ברושצילד ופעיל של דב צור...שלא מפריע לך להתנהל...
      11.08.18 22:15 תגובה
    • זה נזק גדול לתושבים ואנחנו מגינים על התושבים והעסקים ולא על האינטרסנטים.
      11.08.18 22:19 תגובה
  • ליאל היקרה, תעשי לנו טובה בבקשה ותסגרי את שוק-רמלה לוד בימי שלישי באזור התעשייה החדש. בכל יום שלישי מגיעים אלפי אנשים לשוק אין שם שירותים והם עושים צרכים בכל האיזור. מחרבנים לנו בעסקים שהשקענו בהם המון המון כסף. עיריית ראשל"צ לא אוכפת את ההסכם מול הזכיינים ! לסגור לסגור לסגור בבקשה .
    11.08.18 22:07 תגובה
  • פשוט לא מתאימה .חבל על הזמן שלה לא אוהבים אותה.בחרת ליאל בחרת בדרכה של מרצ.לא מתאימה לכלום סתם בחורה אנטי.....שוות ערך לציפי ליבני
    12.08.18 06:39 תגובה
    • ככה זה שסוף סוף יש מועמד/ת עם רזומה עשיר ועשיה ונגד שחיתות מנסים להדביק לה מרץ אולי זה יתפוס כדי להכפיש אותה זה לא יעזור ראשלצ רוצה שינוי לנקות את כל הקואלציה שהייתה שותפה לכשלים...אני קיצוני ימני בדעותיי מצביע ליכוד אבל בראשלצ מצביע רק לליאל!
      12.08.18 08:32 תגובה