הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ילד נרדם ונשכח ברכב הסעות בראשון לציון וחולץ הודות לערנות של רעות רשף

הילד לא ידע להגיד כמה זמן ישן והיה נעול ברכב .

אבי בר
רעות רשף
רעות רשף

רעות רשף תושבת ראשון לציון העוסקת באילוף כלבים יצאה היום חמישי 23/8 בסביבות השעה 16:30 לטיול עם אחד הכלבים וכאשר הגיעה לצומת הרחובות ז'בוטינסקי – כצנלסון שמעה דפיקות מוזרות מכיוון החניון הציבורי הקטן.


היא החלה להתקרב ואז הבחינה בילד קטן להערכתה בגיל 7 עומד בתוך רכב הסעות ומכה על השמשה עם פטיש אשר מצא בתוך הרכב ומנסה לשבור את השמשה.

רעות אשר עברה קורס חובשים, החלה מיד לתקשר עם הילד והתברר כי הוא נרדם בהסעה והנהג לא הבחין בו ונעל את הרכב.

רעות מוסיפה כי הילד לא נכנס ללחץ צעק לה את מס' הטלפון של אמא שלו, האמא התקשרה לבעלי חברת ההסעות ותוך דקות הבעלים הגיע למקום פתח את דלת רכב ההסעות וחילץ את הילד שנראה בריא ושלם ללא סימנים מחשידים.

הילד לא ידע להגיד כמה זמן ישן והיה נעול ברכב .




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה