הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מוטי עג'מי הודיע על תמיכה ברז קינסטליך

רז "מוטי ייקח חלק מרכזי ומשמעותי בהנהגת העיר הבאה לאחר שאנצח בבחירות".


מוטי עג'מי אשר כיהן בעשור האחרון כמ"מ וסגן ראש עיריית ראשון לציון ולפני כן שימש כחבר מועצת העיר. הודיע על תמיכה ברז קינסטליך בסיבוב השני של הבחירות.

בתפקידיו הניהוליים בעיר הוא היה אחראי על תחומים רבים בהם: תיק הרווחה, תיק תרבות הדיור, יו"ר ועדת המכרזים ועוד.

בתקופת נבצרותו של דב צור מהעירייה שימש מוטי ראש העירייה בפועל.

רז קינסטליך

מוטי הוא אדם ישר שפיו ולבו שווים. הוא עתיר ניסיון מוניציפלי ואני שמח שאדם בעל שיעור קומה כמוהו מביע בי תמיכה ומצטרף ל"קואליציית השינוי" שתזכה בעוד מספר ימים בניצחון סוחף בבחירות לראשות העירייה.

מוטי ייקח חלק מרכזי ומשמעותי בהנהגת העיר הבאה לאחר שאנצח בבחירות. אני בטוח שיחד איתו ועם מצטרפים נוספים עליהם תשמעו בקרוב נוביל את ראשון לציון לעבר השינוי שתושבי העיר כל כך מייחלים לו.

אמרתי ואני אומר שוב: דב צור חושש מהשינוי ולכן הוא בוחר לנצל את הימים האחרונים עד לסבב הבחירות הקובע ביני ובינו להכפשות, השמצות והפצת עלילות. אני בוחר לנצל את הימים האחרונים לבניית קואליציה רחבה שתעשה טוב לראשון לציון ותציג בפניכם את תוכנית העבודה והחזון שנביא לעירנו האהובה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה