מזל טוב! צוות איחוד הצלה יילד אישה בביתה בראשון לציון
צוות מד"א שהוזעק ללידה נתקע במעלית

סמוך לשעה 02:30 לפנות בוקר התקבלה קריאה במוקד איחוד הצלה על גברת הכורעת ללדת בביתה ברחוב החלמונית בראשון לציון.
מתנדבי רפואת חירום של איחוד הצלה אשר הגיעו למקום גילו כי צוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א שהיו בדרכם לסייע ליולדת נתקעו במעלית. מוקד איחוד הצלה הזעיק עבור צוות הניידת טיפול נמרץ צוותי כיבוי שיחלצו אותם מהמעלית ובמקביל צוות האמבולנס של איחוד הצלה ניגשו לסייע ליולדת ללדת את בנה.
לאחר מספר דקות צוות האמבולנס של איחוד הצלה קיבל לידה מוצלחת ולאחר מכן היולדת והרך הנולד, נסעו באמבולנס איחוד הצלה לבית החולים אסף הרופא בצריפין להמשך בדיקות והשגחה.
ארי שמש נהג האמבולנס של איחוד הצלה סיפר:
"כאשר הגענו למקום הגברת היתה בתחילת לידה פעילה וצוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א שהיו בדרכם לסייע לגברת נתקעו במעלית, ביקשתי מהמתנדבות ששהו עימי לתמוך בגברת ולהיות לה לעוגן נפשי ובמקביל קיבלנו את הרך הנולד לעולם. לאחר מספר בדיקות פינינו אותם באמבולנס של איחוד הצלה לבית החולים אסף הרופא שבצריפין".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחבשעה טובה,מזל טוב,שיהיה לכם שפע מכל טוב גם ליולדת ולרך הנולד,וכמובן לצוות שיילד את התינוק07.01.19 13:04 תגובה
- אורחתודה רבה07.01.19 18:51 תגובה
- אורחאושר כל הכבוד לצוות ולאמא19.02.19 09:52 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: