חברת הביטוח תפצה תושבת ראשון לציון ב – 47 אלף ₪ לאחר שסירבה בתחילה להאמין לה כי באמת אבדה את טבעת היהלום בחתונת בנה
את הטבעת אבדה האישה בעת חתונת בנה וכאשר גלתה זאת פנתה לחברת הביטוח על מנת לקבל פיצוי על האובדן כחלק מ"ביטוח כל הסיכונים" אותו רכשה מהחברה. לאחר שסרבה לפצות את האישה בגלל חשש לאירוע כוזב החליטה האישה לתבוע את חברת מגדל בסך 40 אלף ₪ ובסופו של דבר הגיעו הצדדים להסכם פשרה בה נאלצה חברת הביטוח לשלם לתובעת פיצוי גדול יותר על סך של 47 אלף ש"ח.

חברת הביטוח מגדל תשלם 47 אלף ₪ כפיצוי לתושבת ראשון לציון לאחר שתבעה אותם כי סרבו לשלם לה פיצוי על אובדן טבעת יהלום (שהייתה מבוטחת במסגרת ביטוח אותו רכשה האישה מהחברה). הפיצוי ניתן במסגרת הסכם פשרה אליו הגיעו הצדדים ואושר על ידי בית המשפט השלום בת"א.
במרכז התביעה עומדת תושבת ראשון לציון שתבעה (בעזרתו של עו"ד רפאל אלמוג) את חברת הביטוח לאחר, ששמה לב כי הטבעת היקרה שלה נעלמה בזמן חתונת בנה ולמרות שהצטלמה איתה ברגעי ההכנות לחתונת בנה.
לדברי עוה"ד רפאל אלמוג, המייצג אותה, האישה ובעלה רכשו לפני מספר שנים "ביטוח כל הסיכונים" של הבית ותכולתו, הכוללת כיסוי ביטוחי מסוג "כל התכשיטים" לתכשיטים ולדברי ערך – ובמסגרת זו בוטחה גם הטבעת. פוליסת הביטוח אותה רכשו מכסה כל נזק או אובדן של חפצים יקרי ערך.
לאחר שגלתה כי הטבעת נעלמה פנתה האישה לחברת מגדל אשר שלחה חוקר מטעמה, ושוחח עם המבוטחים ואף ביקש להציץ בתמונות מיום האירוע – וכך התגלה לראשונה כי הטבעת לא נמצאה על אצבעה של האישה "אך בוודאי שאין בכך כדי לשלול את האפשרות לאובדן הטבעת בדרך לאירוע או אף במקום האירוע" אומר עו"ד אלמוג.
לדבריו, חברת הביטוח כמעט ושילמה את הפיצוי, אך נמלכה בדעתה ברגע האחרון, והודיעה למשפחה ההמומה שמדובר ב"אירוע כוזב" – ועל כן לא מגיע להם כל פיצוי. חברת מגדל טענה כי עולות תהיות כי המבוטחת לא שיתפה אף אדם מטעמה במקרה. לא דווח כלל לבעל האולם על אירוע האובדן, ואף לא לבת שאיתה נסעה המבוטחת לאירוע ולא נעשו חיפושים ברכב. בהמשך מכתב הדחיה העלתה חברת הביטוח תהיות בנוגע לאמינות האירוע. לטענתם "קיים חשד, כי האבידה במתכונת שדווחה על ידכם לא התרחשה".
המשפחה לא נותרה אדישה לפגיעה בכבודה ובשמה, ופנתה לעוה"ד אלמוג ממשרד עורכי הדין אלמוג – שפירא על מנת שיגיש תביעה נגד חברת 'מגדל'.
עו"ד רפאל אלמוג צלמת אפרת ספקטור
לאחר שהוגשה תביעה לתשלום פיצויים בסך 40 אלף שקלים, ולאחר שנערך דיון בנושא – הבינו כנראה באי כוחה של חברת הביטוח כי לא יוכלו לחמוק מפיצוי המשפחה, ונאלצו לשלם 47 אלף שקלים - פיצוי גדול אף יותר מן הסכום הנקוב בתביעה המקורית.
לדברי עוה"ד אלמוג, ידוע כי חברות ביטוח רבות מנסות לחמוק מתשלום פיצויים למבוטחים – אך מקרה זה הוא קיצוני בגלל חוסר תום הלב הבוטה שבה, בו החליטה לנקוט חברת 'מגדל'. "למעשה, כל עוד אין בידי חברת 'מגדל' הוכחה למעשה פלילי של המשפחה – אין היא יכולה כלל להתנער מחובתה לפיצויים במקרה כזה" טוען עו"ד אלמוג.
כאמור, לאחר קיום דיון ראשון בעניין, החליטה לסגת חברת מגדל מעמדתה, ונאלצה לשלם לבני הזוג 47 אלף שקלים שכללו הן את ערך הטבעת, הן ריבית והצמדה, וכן שכר טירחת עורכי דין.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.