תזכורת לתושבי ראשון לציון! בימים רביעי וחמישי 27.2-28.2 הרכבת הישירה מהראשונים לתל אביב חוזרת למשך יומיים
הרכבת הישירה תעבוד למשך יומיים בעקבות סגירת תחנת הרכבת ברחובות בה יתבצעו עבודות פיתוח והנחת מסילה רביעית. בעקבות העבודות, הרכבות בקו רחובות בנימינה יתחילו ויסיימו את מסלולן בתחנת הראשונים.

רכבת ישראל תחל השבוע את עבודות הפיתוח בתחנת רכבת רחובות להוספת מסילה נוספת במקום. בעקבות העבודות תיסגר התחנה לפעילות למשך שלושה ימים ולכן הרכבות הרכבות בקו רחובות בנימינה יתחילו ויסיימו את מסלולן בתחנת הראשונים.
משמעות הדבר היא שבימים רביעי וחמישי 27-28.2 תושבי ראשון לציון יוכלו ליהנות מרכבת ישירה לתל אביב, זאת מבלי שהם יצטרכו לבצע החלפת רכבת בתחנת לוד. הרכבת תמשיך לעבוד בתדירות של פעם בשעה בין השעות 5:54- 21:54.
נוסעים המתבקשים להגיע לרחובות יוכלו לנסוע לתחנת לוד שם יעמדו לרשותם הסעות לתחנת רחובות של 2 אוטובוסים פעם בשעה לכל כיוון.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחלא לא הבנתי מה קורה מחזירים לנו את הרכבת ליומיים וזהו . ממש בושה וחרפה לרכבת ישראל חוסכים עלינו כסף על מה ולמה26.02.19 11:14 תגובה
-
אורחלהחזיר אותה לתדירות קבועה26.02.19 16:56 תגובה
-
אורחעץ זית ותיק בבית זרובבל26.02.19 17:14 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: