מצטיין רמטכ"ל נוסף מראשון לציון! רס"ל שגיא יצחקוב המשרת בסוללת כיפת ברזל וגם בצוק איתן קבל תעודת הצטיינות
רב סמל שגיא יצחקוב משרת במחלקת שליטה ובקרה של שיגור בסוללה ד' של כיפת ברזל בהגנה אווירית

השבוע התקיים טקס מצטיינים לכבוד החגים בראשות ראש המטה הכללי, רב אלוף אביב כוכבי, ובו קיבלו תעודות הצטיינות חיילים אשר ראויים להוקרה על שירותם הצבאי, בין המצטיינים גם רס"ל שגיא יצחקוב מראשון לציון (בימים אלה מתגורר בבאר שבע)
רב סמל שגיא יצחקוב משרת במחלקת שליטה ובקרה של שיגור בסוללה ד' של כיפת ברזל בהגנה אווירית
יצחקוב נשוי ואב לילדה, נולד בראשון לציון ומספר כי בתקופת הילדות החיים במסגרות החינוך השונות היו לא פשוטות עבורו ולכן האמין שגם עם גיוסו לצה"ל יתקל בקשיים וינשור במהרה.
הוא התגייס ב- 2008 למערך הנ"מ (נגד מטוסים) ולקראת סיום שירותו כחייל סדיר שגיא לקח חלק בהקמת סוללה חדשה באחת הערים בדרום הארץ.
לכניסה לקבע הייתה משמעות גדולה עבורו, מילד שלא מצליח להסתדר במסגרות- לאיש קבע ומפקד בצבא.
הוא מספר כי את הצלחתו במסגרת הצבאית חייב למפקד הראשון הישיר שלו, שמעון אלוש אשר העניק לו תחושת ביטחון והאמין בו לאורך כל הדרך. שמעון כיום הוא אזרח עובד צה"ל ושגיא עדיין בקשר איתו ומכנה אותו "המפקד הגדול".
זו אינה ההצטיינות הראשונה של שגיא. הוא קיבל בעברו הצטיינות מראש להק ציוד על תפקודו במבצע 'צוק איתן' כשפעל בתושייה רבה. הערכים שמלווים אותו הם כבוד האדם ורעות, כך מספר, כי "חבריו לסוללה הם בעצם משפחה שניה ובלי שני הערכים הללו קשה לתפקד כסוללה".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחאלוף כל הכבוד ❤❤❤09.04.19 11:29 תגובה
-
אורחנשמה טובה וחיוך סימפטי09.04.19 14:45 תגובה
-
אורחברכות09.04.19 16:57 תגובה
-
אורחגבר09.04.19 18:30 תגובה
-
אורחיפה לאך09.04.19 18:31 תגובה
-
אורחאלוף גבר09.04.19 18:31 תגובה
-
אורחגאווה להורים שגידלו אותך עד הלום🤗👏👏10.04.19 19:27 תגובה
-
אורחאבי בר קבל פרשה ! תברר מה קורה עם זיופי המסמכים שזייף סרן בצה"ל נגד עובדי צה"ל וטויח ע"י לשכת הרמטכ"ל !24.12.20 19:22 תגובה
-
אורחכל הכבוד12.06.21 16:44 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: