הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית ראשון לציון תבטל ב - 6 רחובות את מקומות החנייה השמורות למיזם הרכב השיתופי car2go... רשימת הרחובות בכתבה

על פי מחזיק תיק התחבורה איציק אבשלומוב החניות בוטלו באזורים בהם אין לו ביקוש ויועברו במקומות בהם הביקוש עולה. בנוסף הודיע חבר המועצה כי בקרוב יש בכוונתו לבדוק את הפרוייקט לעומק.

חנה קקיאשוילי
צילום: חורחה נובימנסקי
צילום: חורחה נובימנסקי


לפני כשנה החל בראשון לציון מיזם הרכב בשיתופי של חברת car2go בו פוזרו רכבי החברה ברחבי העיר בחניות מסומנות לשימוש התושבים. השימוש ברכב התבצע על ידי השכרתו באמצעות אפליקציה בה שילם התושב על פי המינוי הנבחר. הדבר עורר כעס בקרב התושבים שהתלוננו על כך שהרכבים מגבירים את מצוקת החנייה ברחבי העיר בכך שהם תופסים מקומות חנייה ברחובות.

מחזיק תיק התחבורה איציק אבשלומוב

כעת הודיע מחזיק תיק התחבורה איציק אבשלומוב כי העירייה תבטל 6 מקומות חנייה של הרכבים במקומות בהם אין להם ביקוש ותקצה להם חניות באזורי התעשייה. על פי חבר המועצה הביקוש ברחבי העיר הוא שונה ויש אזורים בהם הביקוש רב לעומת אזורים ללא ביקוש ועל כן בכוונתו לבדוק את נושא הפרוייקט לעומק על מנת לבחון אותו.

החניות יבוטלו ברחובות :

משה שרת 6
דרובין 36
האחד עשר 35
יהודה 8
דבורה ברון 1
ומגדלי העיר




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה