ההשקעה במקום כוללת את בניית סוללת העפר המעוצבת, אשר נבנתה על גבעה בשכונה ובניית מזרקה מעוצבת, אשר תפאר את המיצג. הסוללה מתחילה בכניסה לנחלת ב' ומסתיימת בכניסה לנחלת א'. לאורך הסוללה נסלל מסלול להולכי רגל ובשני מוקדים לאורכו הוצבו מתקני כושר.
לעוברים בדרך בשעות הלילה יתגלה מחזה מרהיב שבמסגרתו תואר כל החומה בתאורה צבעונית. עיניכם הרואות.
ראש עיריית ראשון לציון, דב צור:
"ההשקעה בשיפור פני העיר מהווה בימים אלו מטרה מרכזית בעשייתנו. אנו מודעים לכך שמזרח ומרכז העיר מהווים חלקים וותיקים יותר של העיר, ונחוצה השקעה בשיפור פני האזורים הללו, ולכן אנו משקיעים משאבים רבים בהתחדשות של אזורים אלו. אזור הכניסה לעיר מכיוון צומת בית דגן כולו הולך לשנות את פניו- ממזרח לדרך המכבים סיימנו לאחרונה את שלב א' בשדרוגו של מתחם הבילויים החדש - "הרובע". ממערב לציר מוקמת הסוללה אשר תפאר את הכניסה לעיר, וכן תהווה שער לשכונת נחלת יהודה החדשה והותיקה".
מנכ"ל החברה הכלכלית, ניצן פלג:
"החברה הכלכלית עובדת בימים אלה על מספר פרויקטים ברחבי העיר. אין ספק כי בשכונת נחלת יהודה ניכרת השקעה עתירת משאבים ותשומת לב. בסיום העבודות ייהנו תושבי העיר כולה משדרוג הכניסה לעיר, ותושבי האזור ייהנו מאזור ירוק, מסלול הליכה חדש, מתקני כושר ומתחם מאיר עיניים".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.