חוות הסוסים תמשיך לפעול! עו"ד יהודה סדן הצליח לבטל את הריסת המבנים וסגירת חוות הסוסים "חוות הדר" בראשון לציון המעניקה טיפולים למאות ילדים בעלי צרכים מיוחדים
כיום החווה משמשת בין היתר כחווה טיפולית למאות ילדים בעלי צרכים מיוחדים, מקום אחסון, שיקום וטיפול לחיות גדולות המובאות על ידי מספר רשויות מקומיות מהסביבה. ובעתיד בכוונתה לפתח טיפול שיקומי להתמכרויות שונות.

חוות הסוסים "חוות הדר" ליד גן הוורדים הייתה בסכנת סגירה לאחר שנגד מספר מבנים אשר נבנו לפני כ 10 שנים הוצאו צווי הריסה בטענה כי המבנים הוקמו ללא היתר ובניגוד לתב"ע.
על פי התב"ע המקום מיועד לחקלאות וגם לגידול בעלי חיים ברפתות או לולים .
כיום החווה משמשת בין היתר כחווה טיפולית למאות ילדים בעלי צרכים מיוחדים, מקום אחסון, שיקום וטיפול לחיות גדולות המובאות על ידי מספר רשויות מקומיות מהסביבה. ובעתיד בכוונתה לפתח טיפול שיקומי להתמכרויות שונות.
הדיון בבית המשפט דן בסוגייה "האם הריסת המבנים היא אינטרס ציבורי?"
בית המשפט קיבל את טיעוניו של עו"ד יהודה סדן ופסק כי המבנים נבנו בשנת 2010 ולמרות שהוצא צו הריסה נגד המבנים הם לא בוצעו וחל שיהוי ארוך. כמו כן לא הוכח כעת, סוג של אינטרס ציבורי דחוף שהחווה מונעת פיתוח האזור על פי התב"ע (האזור מיועד לנופש מטרופוליני) לעומת זאת החווה משמשת ומסייעת לילדים בעלי צרכים מיוחדים.
בית המשפט דחה את צו ההריסה אולם השאיר פתח לעתיד וקבע שאם בעתיד יתגבשו נתונים נוספים המצדיקים הוצאת צו הריסה יתאפשר להגיש מחדש בקשה לצו הריסה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחלמה לא אוכפים את החוק על זכייני השוק הפתוח בימי שלישי במערב העיר ? למה ? למה ? למה ?? !!!!!! הפחד אוכל את מי שצריך לאכוף.29.06.19 22:28 תגובה
- אורחבשער כתוב חוות נחלת יהודה בכתבה רשום גן הורדים למי להאמין?29.06.19 23:37 תגובה
- אורחכניראה יש שתי חוות30.06.19 11:40 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: