סרטון מהזירה
בשעה 19:49 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על פצוע מירי בחניון של מרכז מסחרי ברחוב משה לוי בראשון לציון ליד שוק חצי חינם (הירי היה בחלק האחורי ברחוב אברהם בר). חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח וולפסון גבר כבן 25 - 30 במצב קשה ולא יציב.
חובש בכיר במד"א חגי נתני סיפר:
"כשהגעתי למקום ראיתי גבר כבן 30 שוכב בהכרה מעורפלת על הכביש בחניון כשהוא סובל מפצעי ירי ומדמם. מיד הענקתי לו טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים והנחת חסם עורקים ופיניתי אותו במהירות לחבירה עם ניידת טיפול נמרץ שהמשיכה בטיפול הרפואי מציל החיים ופינתה אותו במצב קשה ולא יציב לבי"ח וולפסון."
עדכון בהמשך
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



















