הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לקראת פתיחת שנת הלימודים עיריית ראשון לציון מקיימת פיילוט זהירות בדרכים ליד מעברי חצייה של 3 בתי ספר

הסימון נעשה כבר ברחוב נורדאו בסמוך לבית הספר סיני וכאמור יסומן סמוך לשני בתי ספר נוספים בשבוע הקרוב.

אבי בר



ועדת התנועה העירונית, בראשות חבר המועצה איציק אבשלומוב, מקיימת פיילוט בימים אלו בסביבת שלושה בתי ספר בעיר. מספר מטרים בודדים לפני המעבר החצייה המרכזי של בית הספר, תצבע על הכביש תמונת ילדים חוצים. הסימון נעשה כבר ברחוב נורדאו בסמוך לבית הספר סיני וכאמור יסומן סמוך לשני בתי ספר נוספים בשבוע הקרוב.

חבר המועצה איציק אבשלומוב:

"לאחר בחינת הגורמים המקצועיים, הגשנו המלצה לאישור וועדת תנועה לצאת לפיילוט במטרה להדגיש בפני הנהגים את קיומו של מעבר חצייה לתלמידים ובכך להגביר את בטיחות כלל הילדים".

ראש העירייה, רז קינסטליך:

"מברך כל יוזמה שמטרתה להגביר את בטיחות ילדנו בדרכים".






להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה