הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית ראשון לציון פתחה את מרכז התעסוקה עתידים בשכונת נחלת יהודה המסייע למטופלי הרווחה בעיר להשתלבות בעולם העבודה

המרכז מאפשר למטופלי הרווחה בעיר לקבל סיוע וייעוץ בהכשרה להשתלבות בעולם התעסוקה. במרכזים קיים צוות מקצועי ייעודי לתעסוקה והשירות ניתן החל משלב האבחון הראשוני, דרך מתן כלים להשתלבות מיטבית בעבודה איכותית, כולל הכשרות במגוון תחומים.

חנה קקיאשוילי


לאחרונה ערכה עיריית ראשון לציון את פתיחת מרכז התעסוקה, עתידים שקם בשכונת נחלת יהודה. הטקס נערך במעמד מחזיק תיק הרווחה ומ"מ ראש העיר, מוטי עג'מי ובוגרי תוכניות התעסוקה העירוניות, שקבלו את תעודות הסיום.

מרכז התעסוקה, מופעל ע"י המחלקה לעבודה סוציאלית בקהילה במנהל לשילוב חברתי. מטרת המרכז היא לסייע לאוכלוסיות הרווחה בעלות חסמים תעסוקתיים מורכבים אשר מתקשות להשתלב בעולם העבודה, לפרוץ את המחסומים, להשתכר ולהתקדם לקראת עצמאות כלכלית, עם תחושת מסוגלות תעסוקתית גבוהה ומעורבות בקהילה. הצוות המקצועי במרכז עתידים מסתכל על החוזקות של כל אדם ומסייע בפוטנציאל הטמון בו.



במרכזי התעסוקה העירוניים קיים צוות מקצועי ייעודי לתעסוקה והשירות ניתן החל משלב האבחון הראשוני, דרך מתן כלים להשתלבות מיטבית בעבודה איכותית, כולל הכשרות במגוון תחומים. בנוסף את מרכז התעסוקה מלווים צוות של פעילים חברתיים שמסייעים ללקוחות במגוון תחומים: העצמה, קורסים של מיומנויות בשוק העבודה וכדומה.

מוטי עג'מי, בירך את משתתפי התוכנית והודה למתנדבים ולצוות המנהל לשילוב חברתי שירן לוסטיג גנץ, טליה שוורץ ולראש המינהל מלי בן משה על ההובלה וקידום תחום התעסוקה בעיר. בנוסף הודיע עג'מי על הכוונת להרחיב את פעילות המרכז בשנה הבאה.

לפרטים נוספים על תוכניות התעסוקה ניתן לפנות לאתר העירייה https://www.rishonlezion.muni.il/Residents/Social/Employment/Pages/default.aspx





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה