תושבי ראשון לציון רוצים להרצות בפני התושבים בתחומים שאתם מתמחים בו? רשת כותר ראשון נותנת לכם את הבמה ולהצטרף למיזם ספרייה מקומית המאפשרת לתושבים להעביר הרצאות בתחומים שונים; ההרשמה פתוחה עד 8.12
מיזם ספריה קהילתית היא פעילות קהילתית שנועד להעשיר את הידע לתושבים וליצור תחושת קהילתית על ידי מפגשים עם תושבי העיר שיעבירו הרצאות בתחומי העניין שלהם: פילוסופיה, מוזיקה, ספרות ועוד.

מתמחים בנושא מסוים ומעוניינים להעביר את הידע הלאה? רשת הספריות כותר ראשון של החברה העירונית קוראת לתושבים להתנדב ולהעביר הרצאות לקהל הרחב. תכלית "ספרייה מקומית" מיזם להעשיר את הידע, לייצר תחושת שייכות, קרבה והתמסרות במרחב הקהילתי של תושבי העיר.
ההרצאות יהיו פתוחות לקהל וללא עלות, המרצים שייבחרו יגעו בתכנים בוערים ומרתקים בה כל אחד יכול למצוא את מבוקשו. ההרצאות יפגישו את התושבים עם עולמות חדשים במגוון תחומים: חברה, פילוסופיה, מוסר, היסטוריה, עתידנות, פילוסופיה, אמנות,שירה, ספרות, מוסיקה ועוד.
המעוניינים להשתתף במיזם, מוזמנים לשלוח תקציר וסרטון קצר בן 60 שניות המציג עצמו ואת נושא ההרצאה.
אורך ההרצאות לא יעלה על שעה.
לפרטים נוספים ולהגשת מועמדות היכנסו לאתר של כותר ראשון www.kotar-rishon-lezion.org.il וחפשו "ספרייה מקומית" תחת "אירועים ופעילויות"
המועד האחרון להגשת מועמדות 8.12.19
ראש העירייה, רז קינסטליך:
"המיזם נועד לייצר חיבור ושיח משותף, נוכחות והשפעה חברתית שיכולים להביא לשינוי בקהילה בראשון לציון".
מ"מ וסגנית ראש העירייה, ליאל אבן זהר, המחזיקה בתיק התרבות:
בירכה את אגף אמנות כותרים ומורשת של החברה העירונית על המהלך ואמרה: "ראשון לציון רואה עצמה מחויבת לעשייה התרבותית, המיזם הינו נדבך חשוב המאפשר הצצה לעולמות, למקומות ולאישים אשר עומדים במרכזה של היצירה. אנו שמחים לתת במה וחשיפה למרצים שיעשירו את עולמנו".
מנהלת רשת כותר ראשון, נועה מיכאלי-לוי:
"מטרת המיזם היא לקיים תכנית תרבות המורכבת ממרצים מקומיים תוך מתן עדיפות לאנשי המילה הכתובה, אנשי הספר ומומחים בתחומם ולייצר רצף פעילויות תרבות לאורך כל חודשי השנה."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.