הביטוח הלאומי פרסם היום (שלישי) את דו"ח העוני של ישראל לשנת 2018. על פי הדו"ח בישראל בשנת 2018 חיו בעוני 469,400 משפחות בהן 1,810,500 נפשות, ומתוכן 841,700 ילדים. הנתונים מראים על ירידה מספר המשפחות העניות בישראל אך לעומת זאת העוני בקרב אזרחים ותיקים עלה בהשוואה ל-2017 ב- 1.6 נקודות אחוז ושיעור העוני בקרב ילדים עלה ב- 0.4 נקודות אחוז.
הדו"ח גם בדק את המצב על פי אזורים ומחוזות בישראל כאשר המחוז העני ביותר הוא מחוז ירושלים ואחריו מחוז צפון. מרכז מרכז (בה נמצאת ראשון לציון) הוא המחוז בעל רמות העוני הנמוכות ביותר בין האזורים בישראל: 9.4% מהמשפחות הן עניות ובראשון לציון הנתון אפילו נמוך בחצי - רק 4.8% מהמשפחות בראשון לציון נחשבות לעניות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

















