הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

השבתת הלימודים וחלק מהעבודה נועדה להציל חיים ולא לנופש וטיולים! מוטי נחמני מנכ"ל החברה לבטחון בראשון לציון "החל מהבוקר יוצבו פקחים בגנים, בפארקים העירוניים ובחוף הים ויפעלו כדי למנוע את ההתקהלות של אזרחים שמגיעים כדי לנפוש ולבלות".

הציבור חייב לגלות משמעת עצמית אחרת נגיע למצב באיטליה שם יש כבר מאות מתים

אבי בר

החברה לביטחון של עיריית ראשון לציון תפעל מהבוקר שלישי 17/3 למנוע התגודדויות של בילוי בחופי הים של העיר וכן בפארקים ובגנים הציבורים. ״נוהלי החרום נועדו להציל חיי אדם ולא למטרות בילוי בים והפארקים המטרה שלנו למנוע הדבקה של תושבים״ אומר מוטי נחמני מנהל החברה לבטחון. החל משעות הבוקר יוצבו פקחים בגנים, בפארקים העירוניים ובחוף הים ויפעלו כדי למנוע את ההתקהלות של אזרחים שמגיעים כדי לנפוש ולבלות.


תושבי ראשון לציון המעוניינים להיות מעודכנים בוואטסאפ בכותרות חדשות ראשון לציון לחצו על הלינק



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • האם העירייה מתכוונת לדאוג לחיטוי האזורים הציבוריים ?
    17.03.20 09:13 תגובה
    • אם לא יסתובבו אנשים במקומות הציבורים לבידור לא תהיה סכנה להדבקה .
      17.03.20 09:27 תגובה
      • שעיריית ראשון לא תתבלבל - עדיין אין סגר. עפי ההמלצות כרגע כדאי לצאת ולהיות במקומות פתוחים. מותר להסתובב, מומלץ שלא ולא להתקהל.
        17.03.20 09:31 תגובה