הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

החברה העירונית ראשון לציון: הורים ששילמו על פעילות פסח יקבלו החזר אוטומטי; לפרטים נוספים על החוגים וההחזרים יש לפנות למוקד החברה העירונית בטלפון: 03-9499966

חשוב להבהיר כי לא מתקיימת קבלת קהל בחברה העירונית לכן יש לפנות למוקד הטלפוני

חנה קקיאשוילי
החברה העירונית ראשון לציון
החברה העירונית ראשון לציון

החברה העירונית ראשון לציון פרסמה בימים אלו הודעה להורים בנוגע תשלומי ההורים על פעילויות פסח והחוגים ששולמו. על פי ההודעה יקבלו ההורים זיכוי אוטומטי על פעילות פסח ולגבי פעילות חודש מר יתבצע החזר על חצי חודש מרץ וביטול חיוב חודש אפריל.

להלן הודעת החברה העירונית בראשון לציון:

בהמשך להחלטת הממשלה כי לא יתקיימו לימודים בצהרונים ובמעונות יום של החברה העירונית, ככל הנראה עד לאחר חופשת הפסח (סה״כ חודש ימים) והיות והתשלום עבור חודש מרץ כבר נגבה, אנו נבטל אוטומטית את התשלום עבור חודש אפריל.

ביטול התשלום הנ״ל, הינו על הימים בהם לא יפעלו המסגרות- חצי חודש מרץ וחצי חודש בתחילת אפריל.

הורים אשר שילמו 180/310₪ על פעילות בחופשת פסח יקבלו החזר אוטומטי.

לגבי המשך התשלומים השוטפים אנו נמשיך לעדכנכם בהתאם להנחיות שיתקבלו על ידי הממשלה.

לפרטים ומידע נוסף ניתן לפנות למוקד החברה העירונית בטלפון: 03-9499966, הפועל בימים א-ה, בין השעות 8:00-16:00.

לגבי מרכזי קהילה וחוגים:

החל מה- 15.3.20, מרכזי הקהילה סגורים והחברה העירונית עובדת במתכונת חירום, כאשר הפעילות צפויה להתחדש נכון לרגע זה ב-16.4.20.

בגין התקופה, בה לא התקיימו חוגים, תערך התחשבנות כספית בסוף שנת החוגים המתוכננת. חשוב לציין, החברה העירונית לא תגבה תשלומים בגין שירותים שלא ניתנו. ככל שמתכונת החירום תימשך ובהתאם להנחיות הממשלה, אנו נעדכן בנושא.

חשוב לציין, כי בהתאם להנחיות משרד הבריאות אין הגעה פיזית של עובדים, על כן לא ניתן לבצע התחשבנות בעת הזו. אנחנו מודים על הסבלנות ומאחלים לתושבי העיר בריאות איתנה, יחד נעבור זאת בשלום.


תושבי ראשון לציון המעוניינים להיות מעודכנים בוואטסאפ בכותרות חדשות ראשון לציון לחצו על הלינק



להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה