תושבי ראשון לציון נחשבים לתולעי הספרים של אתר הספרים עברית כאשר חלה עלייה של 2,200% במספר הנרשמים לשירות הדיגיטלי הניתן דרך רשת הספריות כותר ראשון
בהתאם לכך, גם כמות הקודים להורדת ספרים זינקה מ-146 קודים בחודש שעבר ל-250 קודים בשבוע האחרון. חנות הספרים הדיגיטליים "עברית" מציעה מגוון עצום של ספרים בעברית. כל מנוי זכאי לקוד אחד בחודש להורדת ספר. מהנתונים עולה עוד כי ז'אנרים הספרים הנקראים ביותר הם פרוזה ורומן רומנטי.

אומנם הספריות הציבוריות סגורות, אבל זה לא ממש מונע מתולעי הספרים לגמוע דף אחרי דף, גם אם הוא דיגיטלי. מנתוני חנות הספרים הדיגיטליים "עברית", תושבי ראשון לציון לא מוותרים על הספר רבים ממנויי רשת ספריות כותר ראשון, שמפעילה החברה העירונית, נרשמו לחנות הספרים הדיגיטליים "עברית" וכך ממשיכים לקרוא "ספרים". מנתונים שנמסרו מרשת הספריות ניתן לזהות זינוק של 2200% במספר הנרשמים החדשים בשבוע האחרון בהשוואה לחודש שעבר. בהתאם לכך, גם כמות הקודים להורדת ספרים זינקה מ-146 קודים בחודש שעבר ל-250 קודים בשבוע האחרון. חנות הספרים הדיגיטליים "עברית" מציעה מגוון עצום של ספרים בעברית. כל מנוי זכאי לקוד אחד בחודש להורדת ספר. מהנתונים עולה עוד כי ז'אנרים הספרים הנקראים ביותר הם פרוזה ורומן רומנטי.
אגב, ניתן לקבל קוד גם להאזנה ספר קולי, גם במקרה זה מספר הקודים שנמסרו בשבוע האחרון כמעט והוכפל מהחודש הקודם.
מנויי רשת כותר ראשון יכולים להיכנס מהבית גם למאגרי המידע, כמו מידע חוק ומשפט, הסוד של מאיה, מאגר הסרטים, ספריית כותר עיון, מפתח חיפה, מאגר המידע של מכון סאלד, פרויקט השו"ת, מילון רב מילים ונקדן. גם כאן נרשם זינוק במספר הנרשמים למאגרי המידע, משישה משתמשים בשבוע בחודש שעבר ל-30 משתמשים חדשים רק בשבוע האחרון.
עדיין לא מנויים?
ניתן להירשם מרחוק על ידי מילוי טופס הצטרפות לכותר ראשון יחד עם צילום של ספח תעודת זהות. פרטים נוספים בכתובת:
תושבי ראשון לציון המעוניינים להיות מעודכנים בוואטסאפ בכותרות חדשות ראשון לציון לחצו על הלינק
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.