יוזמה של עיריית ראשון לציון! העירייה תדאג לשירות שמרטפיות לצוותי החינוך על מנת שיוכלו להגיע לעבודתם בבתי הספר
הבוקר (ראשון) אלפי תלמידי כיתות א-ג והתיכון בראשון לציון הגיעו אל בתי הספר בצל הגבלות הקורונה. בתי הספר הצטיידו בעמדות אלכוג'ל , מסכות וכל ציוד המגן הנדרש.

הבוקר נפתחו הלימודים בראשון לציון על פי הנחיות הממשלה. אלפי תלמידי כיתות א'-ג', י"א י"ב ותלמידי החינוך המיוחד פקדו הבוקר בהתרגשות את שערי בית הספר, שם המתינו להם צוותי החינוך וגם עמדות אלכוג'ל, מסכות וכל הציוד הנחוץ לשמירה על ההנחיות.
מנהל החינוך בעיריית ראשל"צ דאג לצייד אמש והבוקר את כל בתי הספר בציוד הדרוש לפתיחה המחודשת של הלימודים. ראש עיריית ראשון לציון, רז קינסטליך ומחזיקת תיק החינוך ומ"מ ראש העירייה, ליאל אבן זהר, ערכו סיור בבתי הספר יחד עם ראשי מנהל החינוך, על מנת לוודא שפתיחת הלימודים מתבצעת כמתוכנן ולפגוש את התלמידים וההורים הנרגשים.
עיריית ראשון לציון תדאג החל ממחר לשמטרפיות לצוותי החינוך הזקוקים לכך, על מנת שהמורות והמורים יוכלו להתפנות ללימוד הילדים.
ראש העירייה, רז קינסטליך:
" מרגש מאוד לראות הבוקר את כל התלמידים חוזרים לשגרה. אני מבין את חששות ההורים ומכבד כל החלטה. נערכנו מראש ובתי הספר קיבלו את כל הציוד הנחוץ, על מנת לשמור ככל יכולתנו על בריאותם ושלומם של התלמידים וצוותי החינוך. ממחר נדאג גם לשמרטפיות עבור צוותי החינוך על מנת להקל ולסייע למי שזקוק. ההתרגשות של הילדים והשמחה על פניהם בחזרה לבית הספר מחממים את הלב."
עו״ד ליאל אבן-זהר, מ"מ וסגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק החינוך והתרבות:
"אנו רואים חשיבות רבה בחזרה מהירה לשגרה בשכבות הבוגרות של יא-יב, ולחזרה מדורגת של כלל ילדי העיר למערכת החינוך באופן שקול ואחראי . עשינו כל מאמץ כדי להבטיח זאת באחריות, וזה הזמן להודות להנהלת העיר בראשות רז קינסטליך, למינהל החינוך ונבחרת המנהלים וצוותי החינוך שלנו, על ההרתמות המיידית והמסורה מסביב לשעון, להבטיח את החזרה החלקה לשגרה במצב המורכב. לגבי ילדים שלא יגיעו לבית הספר משום שהם או הוריהם בקבוצת סיכון- נדאג להם למענה נקודתי ואישי. בהצלחה ובריאות שלמה לילדינו והוריהם ולכל ישראל״.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחמה עם ילדי החטיבות הצעירות בגילאי גן?03.05.20 14:46 תגובה
- אורחברור שלא אכפת לעירייה מאנשי חינוך מיוחד. אפילו מתווה אין לנו! הגענו לכיתה מבלי אפשרות להרחיק שולחנות מילד לילד כי הכיתות קטנות. מחליפים טיטולים ומנקים רוק. את זה אי אפשר לעשות ממרחק!03.05.20 14:58 תגובה
- אורחעוד לא הבנתם שלא רואים אתכם ממטר ,העיקר לרצות את הדבילים מהממשלה עם ההחלטות הדביליות שלהם !!!!?03.05.20 15:40 תגובה
- אורחברור לא סופרים אותנו ! מה עם הסעות איך יגיעו 😡03.05.20 18:52 תגובה
- אורחאני מתפלא על הטמטום של הנהלת העירייה שאפשרה פתיחת בתי ספר באישור מבולגן ולא ברור ; האם חולדאי ,כרמל דאדא הכהן ועוד מספר ראשי ערים ותיקים לא יותר חכמים מכם - אתם תשאו בעול באם יקרה משהו אפילו לילד אחד או למשפחה אחת עקב כשלון מטופש זה ???03.05.20 15:38 תגובה
- אורחכל מי שהזכרת עושים הכל כנגד ביבי תבין יש פה הרבה פוליטיקה עוד יום יומיים גם הם מחזירים את הלימודים03.05.20 17:54 תגובה
- אורחקינסטליך אתה גדול03.05.20 18:07 תגובה
- אורחראש העיר אתה תותח אמיתי כל הכבוד לך שהוצאת היום את התלמידים לבית הספר מחר כולם מוציאים הולכים אחרייך אתה מנהיג אמיתי מעריך אותך.03.05.20 18:31 תגובה
- אורחמאכזב איפה הסעות 🤬03.05.20 18:52 תגובה
- אורחמאכזב ב 10.5 3 ימים בגנים מה עם שאר הימים איפה צהרון ? איפה הסעות ? איך נחזור לעבוד 😡03.05.20 18:53 תגובה
- אורחממחר כולם בלימודים כל הכבוד לך קינסטליך אתה מנהיג אמיתי03.05.20 20:14 תגובה
- אורחאנדרלמוסיה פותחים הסגר ללא הסעות04.05.20 09:12 תגובה
- אורחאין דין ואין דיין במועצה הקיקיונית04.05.20 09:26 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: