כבוד למערכת החינוך העירונית! קבוצת היזמים הצעירים מבית הספר מקיף י"ג בראשון לציון העפילו לתחרות הארצית של "יזמים צעירים" זאת לאחר שזכו במקום הראשון בתחרות של מחוז שפלה. התחרות מתקיימת במסגרת תוכנית "יזמים צעירים עושים עסקים", פרויקט בו לומדים להקים חברה, מייצרים מוצר ונכנסים לתחרות בינלאומית בה מייצגים את ישראל.
במסגרת התחרות התלמידים בהובלתם של טליה ואלון מכיתה ט', התלמידים הקימו את חברת "סיגמא" ופתחו צמיד מיוחד שימנע את טביעתם של תינוקות בבריכה הביתית בבית.
המוצר נקרא: מב"ט- מערכת בקרת טביעה, פיתוח של צמיד לפעוטות בגיל שנה עד שש שמטרתו להעביר התראה לטלפון של ההורה כאשר הילד נופל למים בבריכה ביתית.
התחרות הארצית עתידה להתקיים ביום רביעי הקרוב.
בנוסף יצאו התלמידים בקמפיין לגיוס המונים שיסייע להם להמשיך את פיתוחו של המוצר.
https://headstart.co.il/project/57006
הסבר על המוצר
מבית הספר מקיף י"ג נמסר:
שאפו לקבוצה הנפלאה על הזכייה, ההשקעה, החשיבה, היצירתיות ועל פיתוח מוצר המציל חיים!
ראש העירייה, רז קינסטליך:
תלמידים יקרים, אני שמח לעזור בהפצת הפרויקט החשוב ומציל החיים שלכם ושמח לגלות כמה בני הנוער בעיר מוכשרים, ערכיים ומרוכזים בטובתו של הזולת. שיהיה בהצלחה.
חדשות ראשון לציון בוואטסאפ
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה