הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

אור ירוק: 1130 נהגים בראשון לציון קבלו דוחות על חציית צומת צומת באור אדום

על פי נתוני המשטרה ראשון לציון נמצאת במקום הרביעי בארץ במספר הדוחות שנתנו על חציית צמתים באור אדום

חנה קקיאשוילי
קרדיט: אור ירוק
קרדיט: אור ירוק

בשנת 2019 נרשמו 34,509 דוחות בגין מעבר באור אדום לעומת 26,492 דוחות שנרשמו בשנת 2018 – עליה של כ-30%, כך עולה מנתוני עמותת אור ירוק המבוססים על נתוני משטרת ישראל. כאשר מסתכלים על פילוח על פי ערים בישראל 3,862 דוחות בגין אי ציות לרמזור אור אדום נרשמו בשנת 2019 לנהגים בירושלים, הכי הרבה מכל הערים ברחבי הארץ, לשם השוואה בתל אביב-יפו נרשמו 2,615 דוחות בגין חצית צומת באור אדום, 32% פחות מאשר בירושלים. חיפה נמצאת במקום השלישי עם 1,802 דוחות, ראשון לציון במקום הרביעי 1,130 דוחות וגבעתיים סוגרת את החמישה המפוקפקת עם 989 דוחות בשל חצית צומת באור אדום.

נתוני ראשון לציון

בשנת 2019 נרשמו בעיר 1,130 דוחות לנהגים שחצו צומת באור אדום. מדובר בעליה של 24% בכמות הדוחות בהשוואה לשנת 2018 שבמהלכה נרשמו בעיר 913 דוחות.

מספר הדוחות בראשון לציון

שנת 2017שנת 2018שנת 2019
8939131130






ארז קיטה מנכ"ל עמותת אור ירוק:

"חצית צומת באור אדום היא אחת מעבירות התעבורה הקשות והחמורות שיש. חלק גדול מהתאונות הן מסוג חזית-צד שבמהלכן הרכב פוגע בצידו של הרכב שנכנס לצומת ומגדיל את עוצמת הפגיעה. בשנת 2019 נוספו רק שמונה מצלמות רמזור חדשות, מספר מועט וקטן שלא מגביר את ההרתעה והחשש של נהגים להיתפס. הדרך לצמצם את התופעה המסוכנת הזאת היא להתקין עוד ועוד מצלמות רמזור בולטות ומשולטות. נהג שידע שהוא נכנס לצומת מרומזר ויספוג עונש קשה לא ימהר כל כך לסכן את החיים של כולנו".


חדשות הנדל"ן

מהפכה נוספת בתחום מכירה וקניית דירות בראשון לציון!

לוח "מוכר דירה?". לראשונה, 40 מחפשי דירות מפרסמים איזו דירה, באיזו שכונה ובאיזה תקציב הם מחפשים דירה בראשון לציון. יש לכם דירה מתאימה להציע להם? חייגו 055-432-2106.


רשימה חלקית של דירות דרושות בראשון לציון

מחפשת במערב הותיק 4-5 חדרים סלון ומטבח חייב להיות מרווח מאוד. מרפסת שמש לא פחות מ 12מ"ר, עדיפות למפלס אחד- לא שוללת דופלקס. תקציב עד 2.5 מליון שח (646)

מחפש בנוה ים/נעורים 3 חד' עם מעלית חניה ממד ומרפסת שמש. רצוי מעל קומה שניה ולא קומה אחרונה. תקציב עד 1.7מ'. (645)

מחפשת 3 חדרים להשקעה במערב החדש. תקציב 1.7מ'. (647)

מחפשים קוטג' בנאות שיקמה, מינימום 6 חד'. ללא בריכה. תקציב כולל שיפוץ עד 3.6 מיליון ש"ח (605)

הרשימה המלאה בלינק

http://www.be106.net/realestate/sellers_needed/231




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה