הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

צעיר מראשון לציון העצור על רצח שלום בוסקילה ז"ל מראשון לציון נדקר בכלא

הרצח התרחש בינואר שנה שעברה ליד אולם אירועים ביבנה

אבי בר
זירת הרצח ביבנה
זירת הרצח ביבנה



ב - 18/1/19 נרצח ביציאה מגן אירועים ביבנה שלום בוסקילה ז"ל בן 19 מראשון לציון. כחשוד ברצח נעצר אביאל כהן בן 21 מראשון לציון. מהחקירה עלה כי על פי החשד, סמוך לחצות הזמין אביאל כהן מונית לפתח ביתו בראשל"צ וביקש מהנהג להסיעו לאולם שמחות ביבנה. כשהגיע למקום ירד והלך לכיוון הכניסה של אולם השמחות. מאוחר יותר יצא הקורבן מהאולם, אז ניגש אליו אביאל התנפל עליו ודקר אותו בצווארו, לאחר מכן נמלט מהמקום עם המונית בה הגיע קודם לכן.

השבוע התברר כי אביאל כהן העצור בכלא הדרים בשרון עד סיום משפטו הסתכסך עם 2 צעירים החשודים כי לפני 3 חודשים בצעו רצח במלון בתל אביב. הסכסוך הוביל לקטטה ואביאל כהן אושפז בבית החולים מאיר במצב בינוני כשהוא סובל ממספר דקירות בפלג גופו העליון ומכוויה בידו.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה