
היום ( 7.8 ) ציינו בעיר את יום העסקים הקטנים – "הראשונים בקניות" : חגיגת מבצעים במאות עסקים קטנים בעיר, חנייה חינם בכחול-לבן ובחניונים נבחרים ומשלוחים מוזלים של חברת "תן ביס" להזמנות ממסעדות מקומיות.

בנוסף, אגף נוער וצעירים הפעיל סיירת דיגיטלית המונה 60 בני ובנות נוער מהעיר שעברו בין העסקים וסייעו להם לקדם את עסקיהם בזירה הדיגיטלית : פתיחת עמוד פייסבוק, פתיחת עמוד אינסטגרם והסבר על היתרונות של הפלטפורמות הדיגיטליות שתאפשר לעסק תפעול והזמנות גם שהוא תחת הגבלות משרד הבריאות.

ראש העירייה, רז קינסטליך :
" חוויה לעבור בין העסקים הקטנים בעיר ולחזק אותם ואת הכלכלה העירונית. דווקא בעת משבר - אנו מבינים את כוחם הגדול של העסקים המקומיים״.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה