הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית ראשון לציון יוצאת בקמפיין הסברה מקיף על ניקיון העיר וימי הוצאת הפסולת לרחובות ובקרוב העירייה תחל בגיוס מתנדבים נאמני ניקיון

הקמפיין יופץ ברחבי העיר וכן בבנייני המגורים ומרכזי הקהילה על מנת להעלות את המודעות לנושא הניקיון של העיר.

חנה קקיאשוילי

עיריית ראשון לציון יוצאת בימים אלו בקמפיין חדש להעלאת המודעות לנושא הניקיון. הקמפיין הוא שיתוף פעולה בין מנהל איכות הסביבה בראשות מחזיקת התיק קרן דנה ומנהל הקהילה בראשות, חברת המועצה אפרת אברמוביץ.

הקמפיין יכלול הסברה ברחבי העיר וגם בבנייני מגורים ומרכזי קהילה בנושא:

הוצאת פסולת, גזם וגרוטאות , ניקיון הסביבה ושמירה על הסביבה.
נוהל פינוי אשפה לתושב שנועד להסדיר את נושא הניקיון בעיר.

כמו כן בקרוב ייצאו בעירייה בפרסום לגיוס נאמני ניקיון שייקחו חלק בפעילות העירונית לשמירה על ניקיון העיר.


דוגמא לפרסומים שיופצו בשכונות העיר




מחזיקת תיק איכות סביבה, קרן דנה:
תודה לראש העיר, רז קינסטליך, למחזיקת תיק מנהל קהילה אפרת אברמוביץ, למנהל איכות הסביבה בניהולו של אילן רפאלי, למנהל קהילה ולכל השותפים לעשייה. העיר שלנו חשובה לכולנו, רק יחד נשמור על ראשון נקייה ואיכותית.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה