בהצלחה! שקד פרדו מראשון לציון, תלמידתו של משה פרץ, תתמודד הערב (מוצ"ש 5.9) על תואר מצטיינת המחזור הרביעי של תוכנית הטלוויזיה, "בית הספר למוזיקה"
שקד תתמודד מול 7 חבריה לבית הספר ובהם, נעמה אדרי, חברתה לכיתה.

הערב, מוצאי שבת 5/9 ייערך גמר תוכנית הטלוויזיה "בית ספר למוזיקה" בו יתמודדו 8 תלמידי בתי הספר על תואר מצטיינ/ת המחזור הרביעי של בית הספר.
לאחר שהשבוע הוכרזו 6 העולים לגמר, בבית הספר הכינו לנו הפתעה, כאשר אמש בתוכנית מיוחדת לקראת הגמר התבשרנו, כי המורים החליטו להוסיף עוד 2 תלמידים שיתחרו על תואר המצטיינ/ת. המורים התאספו יחד, ועברו על כל תלמידי כיתתם ולאחר דיונים קשים, הם הגיעו להחלטה הגורלית ויצאו אל בית התלמידים לבשר להם את השורה המשמחת.
מי שזכתה להפתעה הייתה, שקד פרדו, כאשר המורה שלה, משה פרץ הגיע במיוחד אל בית המשפחה שם בישר לה את הבשורה כי היא עולה לשלב הגמר של מסיבת הסיום. שקד תתמודד מול 7 חבריה לבית הספר ובהם, נעמה אדרי, חברתה לכיתה. יש לציין כי משה פרץ זכה בעבר עם אגם בוחבוט במחזור השני של התוכנית, ונשאלת השאלה, האם הוא יזכה שוב עם שקד?
התוכנית תתקיים הערב לאחר מהדורת החדשות בערוץ 12 – קשת.
לנו נותר רק לאחל לה בהצלחה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחשקד ומשה מביאים כבוד לראשון בהצלחה05.09.20 20:48 תגובה
- אורחבהצלחה !!! 🌹05.09.20 21:19 תגובה
- אורחלמי זה מעניין06.09.20 07:20 תגובה
- אורחבהצלחה מתוקה ...06.09.20 07:57 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: