גן ההסתדרות בראשון לציון יקרא על שמו של יו"ר ההסתדרות לשעבר ישראל קיסר ז"ל
הבוקר (רביעי) נערך טקס זכרון לזכרו של ישרא לקיסר בו הודיעה העירייה יחד עם נציגי ההסתדרות על הנצחתו של קיסר בגן שיקרא על שמו.

עיריית ראשון לציון ונציגי ההסתדרות קיימו הבוקר (רביעי) טקס מרגש לזיכרו של ישראל קיסר מזכ"ל ההסתדרות בעבר ותושב העיר שהלך לעולמו בגיל 88.
הטקס התקיים ברחבת סניף ההסתדרות הנמצא ברחוב רוטשילד בו לקחו חלק בכירי ההסתדרות בהובלת ארנון בר דוד, ראש העירייה רז קינסטליך, סגני ראש העיר אבי חיים מוטי עג'מי ,אביגדור קהלני, ובני משפחה.
על מנת להנציח את זכרו הוחלט כי גן ההסתדרות הנמצא במקום יקרא על שמו של ישראל קיסר. יש לציין כי הגן נחנך בחודש יולי האחרון לרווחת התושבים בו הוצבו 12 מוצגי קבע המציגים את מורשת ההסתדרות מראשיתה לפני 100 שנה, דרך התפקיד החשוב שמילאה בבניית מוסדות המדינה הראשונים ועד ימינו כבית של העובדים בישראל. על השלטים מוצגים מידע ועובדות מרתקות ומעניינות על ההסתדרות ועל העבודה המאורגנת בישראל.
על ישראל קיסר:
תמונה מתוך אתר הכנסת
כיהן כיו״ר ההסתדרות לאחר שמילא מגוון תפקידים בארגון. היה חלק מפעילות ההסתדרות כש ב-1988 נחתם הסכם קיבוצי למעבר המגזר העיסקי לשבוע עבודה בן חמישה ימים ובהמשך הוצא צו הרחבה של מעבר הדרגתי של המשק לשבוע עבודה מקוצר. קיסר פעל רבות לרווחת חברי ההסתדרות באמצעות הקמת מרכזי ספורט ונופש.
בשנת -1992 מונה לשר תחבורה וכיהן כסגנו של ראש הממשלה רבין ז"ל. במסגרת תפקידו יזם בשיתוף מע״צ את הקמת המנהרות בירושלים ואת הקמת מנהרות הכרמל.
מוטי עגמי, מ"מ וסגן ראש העירייה:
הערכתי מאוד את ישראל קיסר ופועלו ושמחתי על האפשרות שניתנה לנו לחלוק לו כבוד ,אשר הוא ראוי לו בהחלט.
.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחעוד תמונה תפסת קינסטליך11.03.21 09:03 תגובה
- אורחאיתן שלום לראשות העיר11.03.21 09:04 תגובה
- אורחיששש הצטלמתי היום- אפשר ללכת הביתה לישון14.03.21 11:11 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: