הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לרגל יום המעשים הטובים קרן דנה ומנהלי מנהל איכות הסביבה בראשון לציון יצאו לשטח על מנת לומר תודה לעובדי הניקיון בעיר

כחלק מהפעילות הם חלקו לעובדים שתייה ומאפה כאות תודה על עבודתם החשובה לשמירה על הניקיון בעיר.

חנה קקיאשוילי
תמונות מתוך דף הפייסבוק של קרן דנה
תמונות מתוך דף הפייסבוק של קרן דנה

מחזיקת תיק איכות הסביבה, קרן דנה יחד עם ראש המנהל ומנהלי איכות הסביבה בעירייה, יצאו השבוע לסייר ברחבי העיר ולומר תודה לכל עובדי הניקיון הפועלים בעיר. במסגרת הפעילויות של המנהל לקראת יום המעשים הטובים בעת המפגש עם העובדים הם העניקו להם שתייה ומאפה.

בהמשך השבוע תנועות הנוער יבצעו פעילויות מיוחדות כדי לשמור על כדור הארץ ויבצעו מבצעי ניקיון, בתי ספר יכינו ארוחת בוקר לעובדי הניקיון ועוד.


חברת המועצה קרן דנה:

תודה רבה לראש העירייה רז קינסטליך, למנהל איכות הסביבה בניהולו של אילן רפאלי, לאגף הנוער והצעירים, למנהל החינוך ולכל השותפים לעשייה המבורכת. יחד נשמור על הסביבה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות ראשון לציון דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה